Căutare Live

Corina Dănilă, siluetă de model, nu glumă! Fosta prezentatoare a renunțat la câteva alimente și a slăbit 20 de kilograme

Corina Dănilă a reușit să topească kilogramele în plus pe care le acumulase, iar acum, la 47 de ani, fosta prezentatoare TV se mândrește cu o siluetă de invidiat. 

Corina Dănilă a reușit să topească kilogramele în plus pe care le acumulase, iar acum, la 47 de ani, fosta prezentatoare TV se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Corina Dănilă a reușit să topească 20 de kilograme, cu ajutorul unei diete personalizate, după cum a mărturisit ea.

Citește și: Silviu Biris: "Dragostea pentru Corina nu s-a finalizat!"

”Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam.”, a declarat Corina Dănilă la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Corina Dănilă, siluetă de model, nu glumă! Fosta prezentatoare a renunțat la câteva alimente și a slăbit 20 de kilograme

Citește și: Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: "Din cauza greutății, am avut dureri de spate"

De asemenea, ea a mărturisit că a reușit să dea jos kilogramele în plus după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli: ”Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde”, a mai adăugat aceasta, precizând, de asemenea, și ce obișnuiește să mănânce: ” Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine.”, mai mărturisea Corina Dănilă.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri