Live acumFilm: Grabeste-te incet (Romania 1981)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Corina, mai provocatoare ca niciodată. Cum arată vedeta într-o într-o pereche de cizme ”ucigător de sexy”, până la posterior

Corina Bud a încins imaginația fanilor pe Instagram după ce a publicat o imagine purtând o pereche de cizme ”ucigător de sexy”, care i-au pus în evidență formele de invidiat.

Corina Bud și-a încântat fanii cu o imagine în care și-a pus în evidență formele de invidiat, cu ajutorul unei pereche de cizme ”ucigător de sexy”

Instagram

Corina Bud a rămas una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, chiar dacă nu a mai apărut de ceva timp în fața camerelor. Frumoasa blondină duce o viață frumoasă și nu ezită să publice imagini din viața personală pe rețelele de socializare.

Artista a impresionat publicul cu talentul ei, dar și cu aspectul demn de invidiat. La 40 de ani, artista continuă să își încânte fanii cu imagini incendiare pe rețelele de socializare.

Ultima imagine cu vedeta, în care a purtat o pereche de cizme ”ucigător de sexy” a încins imaginația fanilor.

Corina Bud, imagine incendiară pe Instagram

Recent, Corina s-a lăsat fotografiată în una dintre cele mai provocatoare ipostaze, spre încântarea fanilor. Aceasta și-a scos în evidență picioarele tonifiate și posteriorul bine lucrat cu ajutorul unei ținute care a aprins imaginația fanilor de pe Instagram. De asemenea, un lucru este clar, frumoasa blondă este posesoarea unui corp provocator și bine lucrat în sala de sport.

Vedeta și-a etalat din nou stilul nonconformist într-o jachetă de piele, în culorile alb, negru și roșu. În rest, vedeta a purtat doar lenjerie intimă și o pereche de cizme până la posterior, cu șireturi în spate.

Alături de imagine, vedeta a scris un mesaj prin care și-a rugat fanii să dea un titlu ținutei incendiare și aceștia nu au dezamăgit.

”Există perfecțiune! Explozie de frumusețe!” a scris unul dintre fanii ei la imaginea ce a strâns mii de comentarii în doar câteva ore, de la cei peste 200.000 de urmăritori pe care îi are Corina pe Instagram.

”Super sexy,” au scris mai mulți fani în secțiunea de comentarii a imaginii.

Aceasta e una dintre imaginile apreciate de fani pe care le-a publicat vedeta pe rețeaua de socializare Instagram.

Corina Bud publică des poze în care își pune în evidență nu doar stilul nonconformist ce i-a adus mii de fani în toată țara, ci și corpul ei tonifiat.

Recomandari