Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor (r)

Cornel Galeş a murit sfârtecat, dar ceilalți pasageri "sunt bine, sănătoşi din prima zi"! Fiica Vivianei elucidează misterul morţii

Sasha, fata Vivianei, iubita sa, a oferit informaţii în exclusivitate pentru Antena Stars despre ultimele momente din viaţa lui Cornel Galeş.

Înmormântarea lui Cornel Galeş a fost amânată! fiica Vivianei elucidează misterul morţii bărbatului!

"Nașa lui (n.r - Cornel) a primit un număr de telfon unde poate suna pentru informații șiun număr de cadavru. Am sunat la numărul de telefon pentru informații și ni s-a confirmat într-adevăr că era el și mi s-a mai spus faptul că nu era el la volan.", declară Sasha.

El stătea pe locul din spate, pe cel din mijloc mai exact, bine, de lucrurile astea ne-am dat și noi seama mai târziu, deoarece altfel nu ar fi putut ieși prin trapă.

Persoanele care l-au găsit inișial i-au spus că acesta nu se afla la volan. La volan nu se știe cine era.

"Luni dimineață noi am ajuns în Valencia. În jurul orei 12 mama s-a văzut cu Adi și am plecat spre judecătorie pentru că femeia cu care eu vorbisem la telefon mi-a dat informații despre accident."

Femeia care i-a dat informații despre accident Sashei era de la Poliția Rutieră.

"Ea mi-a spus prima dată faptul că trebuie să mă duc la Judecătoria din Torrent şi mi-a spus, exact acestea au fost cuvintele ei: "a fost implicată o singură masină iar decedatul nu a fost la volan ". Mi-a spus unde trebuia să mă duc şi după trebuia să mă duc la Judecătorie să-i ridicăm bunurile şi ulterior la centrul de medicină legală.", declară Sasha.

Ni s-a spus foarte clar faptul că pe el, de la morgă, nu-l poate ridica decât o rudă de gradul 1 sau o firmă care se ocupă de lucrurile acestea. Şi am angajat o firmă, tot prin intermediul lui Adi.

Şi am vorbit cu ei, am semnat ce era de semnat şi l-am ridicat pe Cornel. Însă, chiar şi aşa, noi nu am putut să-l vedem iniţial. În primul rând pentru că trebuia să-i reconstruiască faţa

La viteza pe care o aveau, el a ieşit prin trapa maşinii. Efectiv a smuls trapa pentru că nu era deschisă.", declară Sasha.

Ceilalți care se aflau în mașină "sunt bine sănătoşi din prima zi, în afară de Cornel nimeni nu a avut nicio zgârietură. Cornel a păţit ceea ce a păţit pentru că nu avea centura pusă."

Despre toată vâlva creată despre faptul că deşi el era decedat, la o zi după sau la câteva ore după el era activ pe WhatssApp ce ştii?

"Telefonul lui era la poliţie. Ei au încercat să caute vreo rudă de gradul 1. Ca să înţelegeţi, Consulatul se ocupă de găsirea rudelor şi de găsirea familiei ca să vină să-l ridice. Şi atunci, cred că au căutat prin mesajele de pe WhatssApp şi aşa a fost el activ, altfel eu nu-mi explic. Pentru că nu există absolut nicio îndoială că în momentul respectiv Cornel era la morgă şi lucrurile lui erau la Poliţie.", spune Sasha.

Mama ta s-a ocupat şi se ocupă în continuare de tot ce a însemnat procedura repatrierii. A avut ajutor din partea lui Adi, dar vorbim aici de ajutor la nivel. Adi a vorbit pentru ea, a ajutat-o să obţină preţuri mai bune si asa mai departe. Dar, dacă vorbim la nivel de bani, atunci mama a plătit totul pentru că aşa era normal. Între mama ta şi Cornel ce relaţie era?

"Erau în continuare împreună, în mod evident existau certuri, ca în orice relaţie, însă ei erau împreună. Şi chiar dacă nu ar fi fost asta nu ar fi însemnat că mama nu l-ar fi ajutat."

Am înţeles că repatrierea a fost făcută pe numele mamei tale.

"Da, adică, contractul pe care l-a semnat cu cei care l-au trimis în ţară este pe numele ei, ea este cea care a semnat şi este făcută pe numele ei. Pe numele cui altcuiva?! Că doar nu a venit vreun frate sau vreo fiică rătăcită. Dar aţi încercat să luaţi legătura fiica? Da, noi am încercat să luăm legătura cu ea, dar am dat mesaj unui cont care nu era al ei.

Mama era disperată şi nu mai ştia ce să facă. Iniţial nu mai ştia dacă se poate să-l aducem în ţară şi a încercat să dea de fata lui, dar ne-am dat seama târziu că ea nu era fata lui în momentul în care au apărut pozele cu ea în presă. Şi până la momentul respectiv ea stia lucrurile acestea, dacă voia să dea de mama, dădea.", spune Sasha.

Ai detalii despre unde va fi depus, ce se va întâmpla, cine se va ocupa de pomană, înmormântare şi aşa mai departe, de cele creştineşti?

"Mami a pus pe cineva să întrebe persoana care i-a făcut pomană şi Ilenei, de preţuri şi aşa mai departe, şi cred că se va ocupa aceeaşi persoană. Practic, este o firmă de pompe funebre şi tot ei îl vor ridica de la aeroport."

Va sta o noapte la capelă?

"Da, va sta o noapte la capelă."

Înmormântarea a rămas tot pentru ziua de joi, nu?

"Da, pentru că nu am ştiut exact la ce oră va veni Cornel astăzi, pentru că nu ne spuseseră zborul şi noi trebuia deja să dăm drumul la treabă. Şi am spus că cel mai bine s-o punem joi să fim siguri că stă o noapte la capelă cum este creştineşte."

S-a rezolvat între timp şi problema cu actul de proprietate al mormântului?

"Am fost sunate de naşii lui şi ni s-a spus că fără ăla nu poate să-l înmormânteze acolo şi mama le-a spus că poate şi fără, dar oricum, când va ajunge acasă îl va căuta. L-a căutat şi l-a găsit.", spune Sasha.