Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cornel Ilie a jucat fotbal la nunta lui! Imagini spectaculoase făcute în cea mai importantă zi din viaţa sa

Inconjurat de prieteni, in cea mai mare discretie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, s-a casatorit sambata cu logodnica sa, Eliza Suditu.

Cornel Ilie şi soţia sa

Inconjurat de prieteni, in cea mai mare discretie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, s-a casatorit sambata cu logodnica sa, Eliza Suditu.

“(Re)nascut pe 4 iulie”, nota Cornel Ilie pe blogul sau personal, www.cornelilie.ro, despre momentul cand a zis “Da” impreuna cu iubita sa si au facut “un pas de oameni mari”, bucurandu-se ca niste copii.


La nunta lui Cornel Ilie nu s-a furat mireasa, iar obiceiurile si rigorile specifice unui astfel de eveniment au fost inlocuite cu o atmosfera foarte relaxata, care i-a imbiat pe invitati sa se simta bine jucandu-se, dansand in ploaie sau privind artificiile. “Am vrut ca invitatii nostri sa se joace, nu sa joace”, spune Cornel Ilie.

Cornel Ilie a avut o nuntă ieşită din comun


“Am dansat in ploaie, am fost atinsi de soare pe timpul slujbei, am facut baie in piscina imbracati (noi si alti aproape 30 de prieteni) tot in ploaie, am jucat fotbal, am plans de bucurie si cand mi s-a pregatit ca surpriza un concert cu o trupa tribut pentru The Beatles, am cantat cu ei ‘Twist and shout’ si ‘Hey Jude’, a iesit soarele iar, am stat pe spate si am privit artificiile de pe cer”, marturiseste liderul trupei Vunk. “O sa incercam sa transformam ‘luna de miere’ intr-o ‘lume de miere’", adauga artistul pe www.cornelilie.ro.

Recomandari