Antena Căutare

Cornel Ilie de la Vunk a dezvăluit povestea din spatele melodiei „Doi somnambuli”: „Este o descriere a relației mele cu o fată, cu care…”

Cornel Ilie, unul dintre membrii trupei Vunk, a spus povestea reală din spatele melodiei „Doi somnambuli”, ce are legătură cu o femeie din viața lui.

Cornel Ilie, unul dintre membrii trupei Vunk, a spus povestea reală din spatele melodiei „Doi somnambuli”, ce are legătură cu o femeie din viața lui.

„Este un cântec absolut real și textul este cumva o descriere a întâmplării sau a genului de chimie ce nu exista între mine și o altă fată. Ne ambiționam să vorbim foarte mult la telefon noaptea. Fiecare simțea nevoia să se descarce pe celălalt sau să încerce să îl înțeleagă pe celălalt. Și adormeam cu telefonul la ureche

Și de aici s-a născut piesa «Doi somnambuli». Noi credeam că suntem doi visători și de fapt noi eram doi somnambuli. Ne-am intersectat în viețile noastre foarte puțin, deloc intens ca pasiune. A fost o provocare mai mult psihică.”, a spus Cornel Ilie de la Vunk.

Cornel Ilie a mai spus că piesa „Doi somnambuli” a fost mai degrabă ca o scrisoare pe care nu a apucat să o scrie.

„Clipul piesei am zis să nu fie cu oameni. Sunt doi câini cu o poveste de dragoste. Și e o poveste mai frumoasă și mai puternică decât a fost sau ar fi fost a noastră”, a mai dezvăluit el.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Angelina Jolie ia apărarea oamenilor răi: "Sunt cei care au suferit cel mai mult în viața asta". Declarația ca... Maria Zvîncă, despre regulile pentru a avea succes în vlogging. „Îți omori reach-ul dacă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x