Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cosmin Seleși eclipsează două dive. Cum a pozat prezentatorul TV

Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva!, plin de umor și carismă, a încercat să eclipseze juratele X Factor.

Cosmin Seleși eclipsează două dive. Cum a pozat prezentatorul TV

Cosmin Seleși a încercat să refacă o fotografie de pe coperta unei reviste cunoscute din România pe care apar frumoasele jurate X Factor, Loredana și Delia. Prezentatorul TV a încercat să imite și el ipostaza sexy în care au pozat divele, iar rezultatul a stârnit multe râsete.

Cosmin Seleși a postat colajul format din coperta revistei și fotografia amuzantă creată de el pe pagina sa de Instagram, unde are 79,5 mii de urmăritori. Postarea lui nu a trecut neobservată, iar fanii lui s-au amuzat copios.

Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva! a pozat în boxeri, încercând să pară sexy, iar descrierea fotografiei era dedicate special celor două dive blonde, colege de-ale sale la Antena 1.

“Delia, Lori, v-am eclipsat! 😂 @loredanagroza @delia ! #tvshow #magazine #cover”, arată descrierea fotografiei ce a primit peste 1.000 de aprecieri și comentarii amuzante. Până și Delia a recunoscut într-un comentariu că poza lui Cosmin e mult mai ademenitoare.

Recomandari