Cosmin Seleși eclipsează două dive. Cum a pozat prezentatorul TV

Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva!, plin de umor și carismă, a încercat să eclipseze juratele X Factor.

Cosmin Seleși eclipsează două dive. Cum a pozat prezentatorul TV

Cosmin Seleși a încercat să refacă o fotografie de pe coperta unei reviste cunoscute din România pe care apar frumoasele jurate X Factor, Loredana și Delia. Prezentatorul TV a încercat să imite și el ipostaza sexy în care au pozat divele, iar rezultatul a stârnit multe râsete.

Cosmin Seleși a postat colajul format din coperta revistei și fotografia amuzantă creată de el pe pagina sa de Instagram, unde are 79,5 mii de urmăritori. Postarea lui nu a trecut neobservată, iar fanii lui s-au amuzat copios.

Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva! a pozat în boxeri, încercând să pară sexy, iar descrierea fotografiei era dedicate special celor două dive blonde, colege de-ale sale la Antena 1.

“Delia, Lori, v-am eclipsat! 😂 @loredanagroza @delia ! #tvshow #magazine #cover”, arată descrierea fotografiei ce a primit peste 1.000 de aprecieri și comentarii amuzante. Până și Delia a recunoscut într-un comentariu că poza lui Cosmin e mult mai ademenitoare.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri