Căutare Live

Courteney Cox: “Am inca sentimente puternice pentru David Arquette”

S-au iubit timp de 11 ani de zile, iar dragostea lor parea sa reuseasca sa treaca peste tot. Chiar daca sunt despartiti, Courteney Cox a fost alaturi de inca sotul ei, David Arquette, in momentele grele din viata lui si recunoaste ca inca mai tine la el.

Ne-am iubit atat de mult si simt ca am avut un mariaj extrem de reusit. Daca nu merge, voi suferi ca am esuat la acest capitol. Dar acum nu simt asta, pentru ca nu stii ce iti rezerva viitorul si cred si pentru ca inca mai am sentimente puternice pentru el", a declarat starul din „Prietenii tai".

In plus, actrita s-a descris ca fiind „protectoare" cu partenerul ei, si datorita faptului ca este cu opt ani mai mare ca el.

Sursa: vdtonline

Foto: hepta

VIDEO! Vezi cum a insultat Cristian Cioaca un reporter Acces Direct!... VIDEO! Familia lui Nicole Kidman detine 24 de milioane de acri de pamant!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri