Cristi Borcea a primit alți cinci ani de închisoare cu executare. Valentina Pelinel își va crește singură gemenele

 

Cristi Borcea își va petrece următorii cinci ani la închisoare, asta după ce a primit o nouă condamnare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Valentina Pelinel își va crește singură gemenele care urmează să se nască în această primăvară. Decizia este definitivă.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat de ICCJ la nouă ani de închisoare, iar Cristian Borcea şi Nicuşor Constantinescu la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, decizia fiind definitivă. Fostul acţionar al Dinamo Cristi Borcea s-a predat vineri dimineaţă la IPJ Ilfov, pentru a fi încarcerat , el întorcându-se după gratii la şapte luni după ce fusese pus în libertate. Conform procedurii, după întocmirea documentelor necesare, Borcea ar urma să stea o perioadă în carantină.

Borcea fusese eliberat condiționat în iulie 2018

Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, al trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea echivlentului în lei al sumei de 957.107 euro. 

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, el fiind la acel moment condamnat definitiv, din  2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători". Ca urmare a deciziei ICCJ, el se întoarce în închisoare.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI