Căutare Live

Cristi Brancu: "Stefan Banica a ramas un cuceritor"

Desi amandoi si-au construit o cariera in televiziune, in viata personala au incercat sa se fereasca de-a lungul timpului de camerele de filmat. Dar, paparazii nu au dormit. Au vanat non stop detalii despre relatia celor doi soti. Stefan Banica a fost banuit tot timpul ca s-ar iubi si cu alte vedete, desi nimic nu a fost dovedit

"Stefan Banica a ramas un cuceritor". Este afirmatia facuta de realizatorul tv Cristi Brancu. Jurnalistul este de parere ca Andreea Marin reprezinta imaginea unei sotii invingatoare, care a luptat tot timpul pentru casnicia ei. Pe de alta parte, Brancu a precizat ca si Stefan Banica Junior a dorit aceasta relatie, insa in stil propriu.

Mai mult decat atat, realizatorul de emisiuni de la Antena 2 este convins ca decizia de a divorta este bine gandita de... deja ex-cuplul Marin-Banica.

Cupluri celebre in care diferenta de varsta nu conteaza... Justin Timberlake revine pe scena muzicala...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri