Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Cristi Martin, agent SRC, are o pasiune ascunsă! Din mâna lui ies adevărate opere de artă!

Toată lumea îl ştie drept "nebunul" din reclama cu halatul. Pe lângă dragostea pentru actorie, pe care o face extrem de bine, Cristi Martin mai are o pasiune deosebită.

Cristi Martin, agent SRC

Toată lumea îl ştie drept "nebunul" din reclama cu halatul. Pe lângă dragostea pentru actorie, pe care o face extrem de bine, Cristi Martin mai are o pasiune deosebită.

Este unul dintre agenţii Serviciului de Comedie şi, alături de toată gaşca, distrează oamenii cu idei trăsnite şi scenete pline de umor, în fiecare săptămână, la Antena 1. În pielea lui Mitică Dragomir se simte perfect, iar rolul este unul demenţial.

Încă din copilărie avea înclinaţii către artă şi, recent, a început să picteze pahare. Dar nu oricum, ci se pricepe de minune să le decoreze cu foiță de aur de 22 de carate, cristale Swarovski sau pietre prețioase. A pus pe picioare o mică afacere, numită "Martin Art", care se bucură de succes chiar şi peste hotare.

"Ceea ce fac este că încerc să pictez paharele, care nu sunt în sine obiecte clasice, de decor, și de aceea mi-au oferit un mediu nou și original pentru pictură. Încerc să le transform în obiecte de artă, pictez pe pahare tablouri de tot felul, inclusiv portrete. La modul general, îmi place mult mai mult sticla, pentru că e extrem de ofertantă, pot realiza lucrări frumoase, originale, pline de forță, dar și de candoare", povesteşte Cristi pentru evz.ro.

Întrebat cum reuşeşte să îmbine actoria cu pictura, actorul spune că se potrivesc de minune:

"Sunt două lucruri care merg, în mare, în aceeași direcţie – arta, iar eu sunt croit sufletește pentru asta. N-aș fi fost bun la altceva, probabil, deși am făcut în viața mea și vânzări sau altele asemenea, însă artistic mă exprim cel mai bine. Practic, mă joc - și în pictură și în actorie. Și e mare lucru să poți să te manifești liber în ceea ce faci, să lași liber copilul din tine și să nu trebuiască să-l transformi într-un adult îngrădit. Iar faptul că joc mai ales comedie mă ajută o dată în plus, pentru că mi se potrivește bine, zic eu, și îmi permite să transmit mesaje dintre cele mai diferite, unele foarte grele, într-o manieră plăcută publicului și nedureroasă", încheie Cristi Martin.

V-am pregătit o galerie foto deosebită, ca să vă convingeţi că agentul nostru chiar are talent! Ne placeeee!

Sursa: evz.ro