Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cristina Ciobănașu din serialul Sacrificiul, apariție hot! Cum arată actrița în costum de baie

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, pe care i-am văzut în serialul Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, trăiesc împreună o frumoasă poveste de iubire. Recent, actrița și-a uimit fanii atunci când s-a pozat dimineața, nemachiată!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, din serialul Sacrificiul

Cristina Ciobănașu este studentă, din nou, la facultatea începută cu cinci ani în urmă. De dragul actoriei, aceasta a spus la un moment dat "stop" studiilor. Totuși, frumoasa actriță din Sacrificiul a decis să se întoarcă pe băncile facultății:

Am zis că e un moment bun să le reiau și să le și termin, pentru că studiile sunt importante. Și, de ce nu, apoi să fac un master în actorie, pentru că asta este meseria pe care o practic de 10 ani”, a declarat Cristina Ciobănașu.

citește și: Cristina Ciobănaşu, adevărul despre sarcină. Vlad Gherman va fi tată?

Pentru ea, actoria este ceva nativ, căci nu are studii în domeniu. Cel puţin, nu momentan. Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, studenta de la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice se dedică acum mai mult studiului și examenelor.

Cristina Ciobănașu din serialul Sacrificiul, apariție hot! Cum arată actrița în costum de baie

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o super poveste de iubire

Totuși, cei doi îndrăgostiți știu să se distreze de minune în izolare și nu ratează vreo ocazie ca să arate și fanilor cât de frumoasă este viața lor de cuplu.

citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați într-o ipostază intimă, dezbrăcați! „După aproape opt ani de relație am aceiași fluturi în stomac” – FOTO

Cristina Ciobănașu face senzație de fiecare dată când postează fotografii sexy cu ea! Urmărește galeria foto de mai sus ca să vezi câteva din pozele actriței din serialul Sacrificiul, de pe pagina sa de Facebook.

Cristina Ciobănașu din serialul Sacrificiul, apariție hot! Cum arată actrița în costum de baie

Cristina Ciobănașu din serialul Sacrificiul

Recomandari