Cristina Ciobănașu își petrece vacanța într-un loc exotic. Cum s-a fotografiat actrița pentru urmăritorii săi de pe Instagram

Cristina Ciobănașu își petrece vacanța într-un loc exotic. Cum s-a fotografiat actrița pentru urmăritorii săi de pe Instagram

Cristina Ciobănașu își petrece vacanța într-un loc exotic. Cum s-a fotografiat actrița pentru urmăritorii săi de pe Instagram

instagram

Frumoasa actriță Cristina Ciobănașu se relaxează în vacanță, într-o zonă tropicală, alături de logodnicul ei, Vlad Gherman. Blondina este în Egipt alături de Vlad și se bucură de razele de soare, ore petrecute la piscină, plimbări în deșert și multe alte aventuri.

Criss, așa cum îi spun prietenii și colegi, a postat de curând o fotografie pe Instagram în care apare într-un costum de baie sexy, la piscină. La descrierea fotografiei, Cristina a adăugat, surprinsă că nu reușește să se bronzeze deloc:

"Probabil voi pleca de aici la fel de albă precum am venit😂 Egiptenilor din hotel le dă cu virgulă. Cum se poate să nu prinzi și tu puțin bronz după o săptămână de stat în soare? Are cineva vreo explicație? 😂"

Cariera Cristinei

Actrița a postat câteva fotografii din frumoasa lor vacanță pe contul ei de Instagram unde a strâns peste 971.000 de urmăritori. Cristina și Vlad au plecat în vacanță după încheierea filmărilor la serialul Sacrificiul, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Actrița, în vârstă de 24 de ani, și-a început cariera în 2011 când a primit rolul Ancăi Anghel în telenovela Pariu cu viața, serial regizat de Ruxandra Ion. Cristina a făcut parte și din gurpul muzical Lala Band, fiind și o cântăreață extrem de talentată.

Tot pe platourile de filmare pentru Pariu cu viața l-a cunoscut și pe Vlad Gherman, în vârstă de 28 de ani, care avea să îi devină logodnic. Cristina a mai jucat în filem și seriale precum Îngerații, Aniela, Iubire și onoare, Fructul Oprit și Sacrificiul, având o carieră impresionantă. Criss urmează să apară și în serialul Adela, ce va debuta în curând la Antena 1.

În copilărie, din cauza problemelor financiare în familia ei, Criss a fost adoptată de producătorul Ruxandra Ion și de atunci ea și Vlad locuiesc împreună în casa acesteia.

Cristina și Vlad, un cuplu îndrăgit

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt tineri, frumoși, celebri și se iubesc enorm, relația de dragoste dintre cei doi fiind un model pentru tinerii generației lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cei doi actori din serialul "Sacrificiul" sunt foarte activi în mediul online, unde au un număr impresionant de urmăritori, cu care vedetele împărtășesc momente prețioase din viața lor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trecut ambii prin schimbări imense, au muncit mult și și-au dedicat timpul exclusiv carierei. Acum, joacă în seriale celebre, iar de multe ori, datorită chimiei dintre ei, regizorii ajung în cele din urmă să rescrie scenariul pentru ca ei să ajungă iubiți.

Cei doi actori s-au întâlnit în primăvara lui 2012, iar de atunci, contabilizează anii de relație. Și nu sunt puțini deloc. În cuplul lor nu își face simțită plictiseala, monotonia, deși petrec foarte mult timp împreună atât acasă, cât și la job, respectiv la filmările serialelor TV în care sunt distribuiți.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri