Cristina Pucean, ținuta care a lăsat la vedere tot. Cum se fotografiază celebra dansatoare a maneliștilor

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară, iar aparițiile sale sunt spectaculoase, drept dovadă sta ultima sa imagine de pe rețelele sociale, unde a îmbrăcat o ținută care a lăsat totul la vedere.

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară

Instagram

Cristina Puceanu se numără printre cele mai frumoase și apreciate femei din showbiz-ul autohton. Aceasta impresionează de fiecare dată prin mișcările sale de dans, dar și cu frumusețea răpitoare, pe care o evidențiază de câte ori are ocazia.

Look-ul său spectaculos, frumoasele trăsături ale feței și mișcările de dans senzuale întorc de fiecare dată privirile oamenilor. Aceasta nu se teme să își etaleze formele apetisante pe rețelele sociale, locul în care este foarte activă și publică des imagini cu ea.

Citește și: Cristina Pucean, decolteul amețitor care a atras toată atenția. Cum s-a lăsat fotografiată dansatoarea preferată a maneliștilor

Dansatoarea preferată a maneliștilor face furori în mediul online cu imaginile sale incendiare, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și a pus pe jar publicul masculin cu una dintre cele mai provocatoare ținute, care i-a lăsat la vedere frumoasele forme ale corpului. Tânăra este posesoarea unui trup de zeiță, lucru cu care se mândrește.

Cum arată Cristina Pucean într-o rochie extrem de scurtă

De curând, focoasa blondină a lăsat pe toată lume cu gura căscată și a generat o mulțime de reacții pozitive. De asemenea, atenția celor 303 mii de urmăritori de pe Instagram a fost acaparată de ținuta sa, care le-a oferit o priveliște de-a dreptul senzațională asupra formelor sale perfecte în adevăratul sens al cuvântului.

Cristina Pucean a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc și extrem de scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul geneos, talia de invidiat și posteriorul de braziliancă. Aceasta a asortat piesa vestimentară cu o pereche de cizme auri și câteva bijuteri ce se potrivesc de minune cu ținuta aleasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Larisa Bercea, din videoclipurile lui Snoop Dogg și Pitbull, direct la Chefi la Cuțite

Machiajul discret și coafura spectaculoasă au avut și ele un rol important, de a pune într-o luminp bună superbele trăsturi ale feței. Imaginea a strâns rapid mai bine de 10 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că celebra dansatoare este urmărită și apreciată de foarte multe persoane.

"Bună dimineața! ❤️", a fost descrierea pe care a adăugat-o Cristina Pucean pozei sale.

Postarea blondinei nu a putut trece neobservată, iar prietenii virtuali au reacționat imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze o dimineață frumoasă și să îi mărturisească că este o femeie superbă.

"Bună dimineața, ești o superbitate! Deci te ador" sau "Ești minunată, iar look-ul ăsta te prinde foarte bine!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Cum arăta Cristina Pucean înainte de operațiile estetice

La cei 25 de ani, Cristina Pucean se laudă cu o carieră de succes, dar și cu un corp de excepție, însă nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa blondină a trecut de câteva ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Deși avea și atunci trăsăturile de astăzi, Cristina Pucean arăta la fel de bine din punct de vedere fizic.

Ultimele știri