Căutare Live

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, au, iar, probleme cu legea. DIICOT vrea confiscarea unui pistol cu tot cu muniție

Cristina Rus (40 de ani) fosta componentă a trupei Blondy se află în mijlocul unui proces penal deschis de DIICOT, prin care se intenționează confiscarea unor bunuri, mai exact a unui pistol cu calibrul 9 mm, marca  Smith&Wesson, cu tot cu muniție.

Cristina Rus Bîlteanu a rămas mereu lângă soțul ei, chiar și când acesta a avut de-a face cu legea

Artista și soțul său, Dragoș Bîlteanu, căsătoriți încă din 2009, sunt în proces în calitate de "intimat", adică partea care se află în situația unui pârât, în caz de recurs sau în caz de altă cale de atac, potrivit site-ului Fanatik.ro.

Cei doi sunt "prieteni" cu astfel de situații. În trecut, soțul a fost acuzat de delapidare și arestat la domiciliu

Nu este pentru prima oară când artista este pusă în situația de a da nas în nas cu legea, și, din nou, nu acțiunile ei reprezintă motivul principal.

În 2014, partenerul ei de viață a fost chemat în instanță într-o anchetă complexă pe motivul delapidării sumei de 13 milioane de euro de la Bursa de Valori București, caz încheiat cu arest la domiciliu pentru soțul artistei.

Potrivit site-ului cancan.ro, instanța a decis următoarele:

„În baza disp. art. 112 lit. f C.pen., dispune confiscarea specială a următoarelor bunuri: arma neletală şi muniţia aferentă acesteia – pistol Smith&Wesson seria R14607685, calibrul 9 mm, cu accesoriu revolver pentru ţeavă, cartuşe (32 cu gaz şi 5 oarbe marca Umarex).

În baza art. 549 1 alin. (5) lit. a) C.pr.pen., respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Structura Centrală-Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, privind confiscarea specială a unui număr de 13.820.000 acţiuni SIF1 deţinute de persoana juridică Torch Invest SRL.

Dispune ridicarea măsurii asigurătorii luate în vederea confiscării asupra acţiunilor SIF1 existente în patrimoniul persoanei juridice intimate Torch Invest SRL.

În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”.

Cine este Dragoș Bîlteanu, soțul Cristinei Rus

Dragoș Bîlteanu este un cunoscut om de afaceri român și fostul șef al SIF Banat-Crișana, absolvent de ASE cu un master în administrarea afacerilor (2005) la Şcoala Postuniversitară de Afaceri Româno-Americană, în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, SUA.

Bîlteanu are mai multe firme, inclusiv de construcții și câteva clădiri de birouri din București, în parteneriate cu afaceriști străini.

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Acesta a intrat în atenția presei mondene odată cu căsătoria cu Cristina Rus, cu care omul de afaceri are trei copii. Cei doi parteneri sunt foarte discreți cu viața lor personală, iar Cristina Rus s-a retras din activitatea de artist, în urmă cu câtiva ani, pentru a se dedica familiei.

Aceasta nu este foarte activă nici pe rețelele sociale, ea însăși menționând că discreția este foarte importantă pentru întreaga sa familie.

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Care e motivul... Selena Gomez a fost fotografiată la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne...
Ultimele știri