Regina RnB-ului s-a AUTOMUTILAT? Cristina Spătar este de nerecunoscut! Cum au schimbat-o operațiile estetice

Cu toate că are un trup demn de invidiat de toate domnișoarele din zilele noastre, bruneta a exgerat cu intervențiile estetice, în momentul de față fiind de nerecunoscut.

Cristina Spătar

Cristina Spătar este prezentă pe piața muzicală din România de mai bine de 20 ani și, de-a lungul timpului, a reușit să-și păstreze frumoasele forme de clepsidră și are și astăzi o siluetă de adolescentă!

Însă, recent, fanii au criticat-o destul de dur pe regina RnB-ului din România deoarece, susțin ei, artista ar fi exagerat cu intervențiile estetice la nivelul chipului.

Dar șatena nu s-a lăsat demoralizată! Din contră, vedeta a afirmat că se simte minunat în pielea ei și că și-ar mai face încă o intervenție la nivelul frunții.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri