Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Moartea Cristinei Țopescu, suspectă. Medicii de la ambulanţă care i-au găsit cadavrul: "Era de nerecunoscut!"

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria locuință, după ce o vecină a sunat la 112, îngrijorată de faptul că de trei săptamâni nu o mai văzuse. Primii care au intrat în casa jurnalistei au fost polițiștii și medicii de la Ambulanță, care i-au și constatat decesul.

Cristina Țopescu a murit

Potrivit observator.tv, echipajul medical ajuns în Tunari, acolo unde locuia Cristina Țopescu, la cererea polițiștilor care au descins în casă și i-au găsit trupul neînsuflețit, a declarat că vedeta era greu de recunoscut.

Sursele medicale susțin că nu au recunoscut-o în primă fază, lucru care întărește încă o dată ipoteză că jurnalista Cristina Țopescu a fi murit în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Ce s-a găsit în casa Cristinei Țopescu! Primele ipoteze ale anchetatorilor

Informaţia morții a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

"A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", informează IPJ Ilfov.

Citește și: Se plâng râuri de lacrimi pentru Cristina Țopescu! Mesajele sfâșietoare ale celor care au cunoscut-o: „E oribil! Îngrozitor! Mai avea atâtea de făcut!”

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.