Căutare Live

Cristinei Dochianu îi place...Thor!

Prezentatoarea ştirilor din sport de la Antena 1 şi-a declarat public aprecierea pentru Chris Hemsworth

Cristina Dochianu

Facebook

Prezentatoarea ştirilor din sport de la Antena 1 şi-a declarat public aprecierea pentru Chris Hemsworth

Australianul Chris Hemsworth este unul dintre cei mai sexy bărbaţi ai planetei conform ierarhiilor intocmite de revistele de specialitate. Blondul ce dă viaţă personajului Thor afăcut „victime” şi printre vedetele de televiziune din România, una dintre frumoasele micului ecran vrăjite de actorul din emisfera sudică fiind Cristina Dochianu.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu Hemsworth în care starul îşi ţine în braţe fiica, India Rose, iar în loc de mesaj, Cristina a aşezat o inimioară.

Urmăreşte aici cel mai nou videoclip al lui Ellie White, pentru "imnul îndrăgostiţilor"!... FOTO! A venit momentul: Cosmin Seleşi se poate lupta în muşchi cu Schwarzenegger...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri