Antena Căutare

Cruduța, interzis de sexy... pe apă! La soare te poți uita, la Daniela ba

Cruduţa face furori ori de câte ori apare! Fie că este extrem de sexy, fie că face ceva care îi lasă pe toţi cei din jur fără răsuflare. Ultima năzbâtie făcută de Cruduţa i-ar fi putut pune viaţa în pericol

Cruduţa face furori ori de câte ori apare! Fie că este extrem de sexy, fie că face ceva care îi lasă pe toţi cei din jur fără răsuflare. Ultima năzbâtie făcută de Cruduţa i-ar fi putut pune viaţa în pericol.

Cruduţa, în acţiune! Vedeta a dat rochia elegantă de la Burlăciţa pe costumul sexy de baie. Şi a arătat toturor cât de talentată este chiar şi pe apă!

Îmbrăcată într-un costum de baie roşu, peste care avea o vestă de salvare, dar şi cu o cască de protecţie pe cap, Daniela Crudu a făcut valuri! La propriu! Nu pentru mult timp, însă, nu vă panicaţi! Vesta de salvare şi-a făcut treaba iar bruneta a fost scoasă la suprafaţă instantaneu!

Daniela Crudu, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din România

Nu este prima dată când bruneta face o "nebunie" în apă! Deşi nu ştia să înoate, în urmă cu doi ani, Cruduţa a sărit de la 10 metri în bazin, la Splash! Vedete la apă!

Pe de altă parte, când nu face vreo nebunie, Cruduţa îşi înnebuneşte admiratorii cu fotografiile sexy, cum altfel, de la piscină!

Povestea vieții sale! Ozana Barabancea a fugit de acasă la 14 ani ca să facă operă... Răsfăț total pentru Raluca și Maria! Pepe și-a dus fetele la mare...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x