Cu ce se ocupă și cum arată acum frumoasa actriță din filmul “Îngerii lui Charlie”. Lucy Liu e de nerecunoscut

Lucy Liu, faimoasă actriță din filmul “Îngerii lui Charlie”, arată încredibil la vârsta de 52 de ani.

Cu ce se ocupă și cum arată acum frumoasa actriță din filmul “Îngerii lui Charlie”. Lucy Liu e de nerecunoscut

profimedia

Frumoasa brunetă, cu origini exotice, a devenit faimoasă pentru rolurile ei din Îngerii lui Charlie și seria de filme Kill Bill. Pentru activitatea ei din lumea actoriei, Lucy a primit două premii la Screen Actors Guild Awards, un premiu la Seoul International Drama Award, dar și un premiu șa Critic’s Choice Award.

Cariera frumoasei actrițe a început o dată cu serialul Ally McBeal, în 1998, iar apoi ea a mai apărut în câteva seriale, dar și în filme de animație pentru copii.

Cariera și viața lui Lucy Liu

Lucy s-a năsuct în Queens, New York, din părinți originari din Beijing și Shanghai. După ce a terminat liceul, în timp ce era în facultate, la vârsta de 19 ani, Lucy a fost descoperită de un agent chiar la metrou. Ea a primit oportunitatea de a apărea într-o reclamă. Debutul ei pe marile ecrane a fost în 1992 când a apărut în Rhythm of Destiny. După toate rolurile care au consacrat-o, Lucy, și-a făcut debutul și în lumea artei.

citește și: FOTO | Cameron Diaz împlinește 48 de primăveri! Iată cât de mult s-a schimbat actrița

Ea și-a prezentat picturile sub pseudonimul Yu Ling și a avut mai multe expoziții la care și-a expus colajele, picturile și fotografiile. Frumoasa Lucy a început să cocheteze cu fotografia încă de la vârsta de 16 ani, iar de atunci și-a explorat această latură artistică, ajungând la performanțe impresionante. Din 2004 până în 2006, Lucy Liu a urmat cursuri de arte la un studio din New York.

În 2006, ea a organizat o expoziție, iar fondurile strânse au fost donate către UNICEF. În 2008, frumoasa actriță și-a expus lucrările într-o galerie din Munich, iar una dintre picturile sale a fost inclusă într-o colecție de artă cu picturi celebre.

Pe plan personal, potrivit wikipedia.org, Lucy s-a confruntat cu cancer mamar în 1991 și a făcut o operație care a ajutat-o să meargă mai departe. Lucy Liu a ales să fie o mamă singură și are un fiu născut cu ajutorul unei mame surogat în 2015.

Ce face și cum arată acum actrița

Deși este incredibil de discretă când vine vorba de viața ei personală, Lucy Liu a știut mereu cum să își păstreze fani interesați.

citește și: Cameron Diaz și Benji Madden s-au mutat la casă nouă. Cum arată conacul de 14,7 milioane de dolari

Începând cu 2019, Lucy nu mai e doar actriță, dar a devenit și regizor și producător. Debutul ca regizor și l-a făcut cu serialul Elementary, iar apoi a regizat și serialul Why Women Kill, în care a și jucat. Tot în 2019, în luna mai, frumoasa actriță a primit o stea la Hollywood pe Walk of Fame.

Alături de Cameron Diaz și Drew Barrymore, Lucy a făcut echipă pe platourile de filmare ale filmului Îngerii lui Charlie și de atunci au legat o frumoasă prietenie care durează și astăzi.

Ea a fost actriță timp de 30 ani până să devină și regizor. În prezent, ea se ocupă de cele două seriale pe care le regizează și se împarte între cariera ei și datoria de a fi mamă. Lucy a profitat de perioada de izolare pentru a petrece mai mult timp acasă cu fiul ei, Rockwell, atunci când se întrerupseseră filmările.

Potrivit Variety.com, Lucy a declarat “Munca mea și viața personală obișnuiau să fie una și aceeași, dar acum că am un copil, e foarte diferită. Chiar dacă sunt doar o femeie care are un copil, nu mai e o chestiune personală. Este ceva minuat pentru că realitatea acestui lucru e separată, iar viața personală poate deveni încă și mai grea decât jobul pe care îl am”.

Ultimele știri