Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Răsturnare de situație în cazul Margheritei de la Clejani. Cu cine se afla în mașină în momentul în care a provocat accidentul rutier

Margherita de la Clejani a făcut dintr-un accident un spectacol. Aflată sub influenţa substanţelor halucinogene, cântăreaţa s-a oprit cu bolidul într-un autoturism parcat. Neatenţia a fost de vină, spune tânăra, care nu recunoaşte că a consumat droguri. Spune în schimb că era cu Johnny Depp în maşină. Margherita a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal. 

”Alcool test nu există, droguri nu există. Nu există nimic.” Acestea unt explicaţiile Margheritei de la Clejani imediat după ce s-a trezit în faţa secţiei de poliţie. Tînăra a tras un somn bun în maşină după audieri. Şi-a construit apărarea: accidentul pe care l-a provocat a fost din neatenţie, spune ea.

La 6 dimineaţa drumul a dus-o pe Margherita la secţie. Pe bulevardul Gheorghe Şincai a piedut controlul bolidului pe care-l conducea şi a intrat într-o maşină parcată. Nu era singură în maşină, ci însoţită de un bărbat.

Margherita de la Clejani a făcut-o lată în zorii zilei. S-a urcat sub influenţa drogurilor la volan şi a provocat un accident rutier în centrul Bucureştiului

”Cu Johnny Deep”, a declarat ea la ieșirea de la audieri.

Tânăra venea dinspre bulevardul Gheorghe Şincai și se îndrepta spre Calea Văcărești. În această curbă a pierdut controlul volanului lovind prima dată o mașină care era parcată pe partea dreaptă. Din cauza impactului maşina Margheritei a ricoşat pe linia de tramvai. Blocand traficul din zona mai bine de 20 de minute.

Treziţi de zgomot, oamenii din zonă au anunţat poliţia. Margherita a fost testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost zero. Pentru că li s-a părut că ceva este în neregulă agenţii au decis ăs îi facă şi testiul antidrog.

Viorica de la Clejani, reacție halucinantă după ce fiica ei a provocat un accident rutier: ”Sunteți o țară de drogați!”

Surse din anchetă spun că testul a ieşit pozitiv la substanţe opicee. Asta înseamnă opium sau heroină. Rezultatele de laborator vor trebui însă să confirme însă acest lucru.

Cu puţin timp înainte de accident, în zorii zilei, Margherita s-a filmat alergând pe stradă.

Poliţiştii au deschis pe numele cântăreţei dosar penal. Pentru că a condus sub influenţa substanţelor halucinogene, Margherita riscă până la 5 ani de închisoare.

Recomandari