Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel face o dezvăluire cutremurătoare! „Eu cred că era o mincinoasă, niciodată nu spunea”

Alexandru Arșinel, înlăcrimat și profund îndurerat că Stela Popescu a murit, a oferit jurnaliștilor răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări.

Alexandru Arșinel, înlăcrimat și profund îndurerat că Stela Popescu a murit, a oferit jurnaliștilor răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări.

Celebrul actor a oferit mai multe detalii despre locul în care va fi depus trupul neînsuflețit al regretatei artiste, dar și despre locul în care Stela Popescu va fi înmormântată.

„Era o mincinoasă, cu sănătatea era o mincinoasă. Niciodată nu s-a plâns, niciodată nu spunea că o doare ceva. Se mai împiedica uneori, mai cădea, se ridica, se scutura și mergea mai departe. Alaltăieri am vorbit ultima oară cu ea”

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Primele informaţii arată că actriţa a fost găsită decedată în locuinţa sa. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă azi, 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 81 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

Ultima fotografie cu Stela Popescu jucând alături de Alexandru Arșinel! Actrița și-a mutat acum scena în Ceruri!

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului.

Ultimele știri