Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cu prietenii în club, cu gândul...la Alex ! Ana, fosta soție a lui Velea, nu își poate reface viața!

Faptul ca şi-a pierdut soţul, dar şi presiunea mediatică la care a fost supusă în ultima vreme, au făcut-o pe Ana, fosta soţie a lui Alex Velea să se consume enorm şi să stea mai mult închisă în casă. În acest weekend, Ana a decis că este timpul să meargă mai departe! Insă, in ciuda tuturor eforturilor depuse, suferinta se vede pe chipul ei. Ce gest uluitor a făcut fosta soţie a lui Velea.

Faptul ca şi-a pierdut soţul, dar şi presiunea mediatică la care a fost supusă în ultima vreme, au făcut-o pe Ana, fosta soţie a lui Alex Velea să se consume enorm şi să stea mai mult închisă în casă. În acest weekend, Ana a decis că este timpul să meargă mai departe! Insă, in ciuda tuturor eforturilor depuse, suferinta se vede pe chipul ei. Ca drept dovadă a făcut un gest uluitor .

La aproape jumătate de an de când a divorţat, Ana, fosta soţie a lui Alex Velea face tot posibilul să revină la viaţa normală. Chiar dacă cu puţin timp în urmă Ana le-a recunoscut apropiaţilor că încă îl iubeşte pe Velea, aceasta încearcă să îşi refacă viaţa.

Fosta soţie a lui Alex Velea a fost surprinsă pe când petrecea alături de câţiva prieteni într-un club din centrul vechi din Bucureşti. Vizibil afectată de evenimentele neplăcute din viaţa ei, Ana nu era tocmai în apele ei şi nu a reuşit să intre în atmosferă, preferând să nu schiţeze nici măcar un zâmbet. Deşi prietenii încercau să îi atragă atenţia dansând şi distrandu-se.

La doar câteva minute Ana a reuşit să îşi convingă prietenii să părăsească localul. Astfel că, în timp ce amicii ei încercau să o convingă să meargă în alt club, unde poate s-ar simţi mai bine, Ana a preferat să se îndrepte spre casă, unde probabil va putea să îşi pună gândurile în ordine, pentru că noaptea e un sfetnic bun.

Recomandari