Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Culiță Sterp, gest neașteptat după ce a fost asaltat de mai mulți copii: „Care e mai sărac dintre voi să vă dau niște bani?" | Video

Culiță Sterp a făcut un gest de nota 10 în momentul în care mai mulți copii s-au adunat lângă mașina lui. Artistul a reușit să își emoționeze fanii, prin intermediul unui clip care evidențiează cât de generos este!

Culiţă Sterp

Culiță Sterp nu a uitat că a pornit de jos și nu este indiferent atunci când vine vorba de a-i ajuta și pe cei care au mai puțin decât el.

Deși are tot ce își dorește, Culiță a dat dovadă de o modestie ieșită din comun, în momentul în care mai mulți copii s-au adunat lângă mașina lui.

Culiță Sterp, gest neașteptat după ce a fost asaltat de mai mulți copii: „Care e mai sărac dintre voi să vă dau niște bani?" | Video

Culiţă Sterp a întrecut orice limită! Cum s-a filmat cântărețul, în curtea unei biserici

Micuții l-au rugat să le pună o melodie, moment când Culiță a recurs la un gest la care puțini ar apela: a scos teancul de bani!

Culiță Sterp le-a împărțit copiilor bancnote de 50 de lei

Artistul a publicat un clip video pe pagina personală de Instagram, în care se poate observa că este extrem de încântat de prezența micuților fani.

Le-a pus cea mai nouă melodie a sa, iar preț de câteva secunde s-a încins mare petrecere!

La un moment dat, pe filmare, se vede că este un teanc impresionant, compus, în mare parte, din bancnote de euro. Printre ele, însă, s-au „strecurat” și niște lei, pe care Culiță Sterp i-a împărțit cu toată inima.

„Care e mai sărac dintre voi să vă dau niște bani? Vă dau 50 de lei pentru câte unu, dar numai la ăștia mici!”, spune Culiță, pe filmare.

În final, nu a putut să se țină de cuvânt și a sfârșit prin a le da tuturor, mic sau mare, câte 50 de lei. Gestul lui i-a impresionat pe fani, care l-au lăudat pe cântăreț pentru omenia de care a dat dovadă.

„Ești un om deosebit! ❤️🔥”, „Se supăra Becali”, „Să le mulțumești părinților tăi în fiecare clipă din viața ta pentru educația ta. Felicitări pentru omenie! 👏”, au fost câteva dintre aprecieri.

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru noul bolid de lux! A cheltuit o avere pe "apartamentul" pe patru roți!

Recomandari