Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, la ore târzii din noapte! Babs i-a lăsat mască pe șoferi

Babs, iubita celebrului cântăreț Dorian Popa, a reușit să-și surprindă admiratorii după ce s-a afișat noaptea prin București în cea mai neașteptată ipostază!

Claudia Iosif (Babs), iubita lui Dorian Popa (sursa foto: instagram)

Claudia Iosif este, de ani mulți, iubita celebrului cântăreț Dorian Popa. Artistul, pe care îl putem vedea și în super serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, este cu șase ani mai tânăr decât partenera sa de viață.

Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif (Babs), prin București

La 38 de ani, Claudia Iosif (a cărei poreclă este și Babs) arată într-o formă de zile mari și nu ratează vreo ocazie ca să demonstreze acest lucru și fanilor săi de pe pagina oficială de Instagram.

citește și: Dezbrăcat în dormitor! Dorian Popa, cea mai fierbinte poză de pe Instagram: „Te ador”

Cu un trup de zeiță și o privire seducătoare de felină, focoasa brunetă face senzație și adună instant mii de aprecieri la fiecare poză pe care o postează în mediul online.

Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, la ore târzii din noapte! Babs i-a lăsat mască pe șoferi

Claudia Iosif (Babs), iubita lui Dorian Popa (sursa foto: instagram)

Pentru cei care nu știu, Babs are propria afacere de succes și tânăra câștigă sume importante de bani, demonstrând că este o femeie independentă, ce nu se mulțumește doar cu faima lui Dorian Popa, partenerul său de viață.

Recent, în cadrul unui InstaStory, Claudia Iosif a apărut conducând o superbă mașină albă cu mulți cai putere, decapotabilă și dotată cu un sistem audio performant. Bruneta a făcut senzație în traficul bucureștean și a atras privirile șoferilor din jur.

Recomandari