Căutare Live

Cum a fost afectată cariera Angelinei Jolie după despărțirea de Brad Pitt

Deși s-au despărțit de aproape 5 ani, divorțul dintre Angelia Jolie și Brad Pitt nu a fost încă finalizat. Cum a fost afectată cariera Angelinei Jolie după despărțirea de Brad Pitt.

Angelina Jolie și Brad Pitt, la un eveniment monden, împreună

Profimedia Images

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „Girl Interrupted” a recunoscut că deși își concentrase în ultimii ani ai mariajului atenția pe regie, din cauza divorțului de Brad Pitt a fost nevoită să se concentreze mai mult pe familia sa și să „aleagă oferte de muncă care se întindeau pe o perioadă mai scurtă de timp”(în domeniul actoriei, not.red.).

Citește continuarea și vezi imaginile pe CaTine.ro.

„Îmi place să regizez, dar situația mea familială s-a schimbat. Din această cauză nu am mai putut să mă concentrez pe regie”, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly, fiind citată și de Hello Magazine.

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2014, după 12 ani de relație. În septembrie 2016 cei doi au șocat mass-media când și-au anunțat despărțirea.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor fi părinții unui băiat. Cum au anunțat cei doi sexul copilului... Georgina Rodriguez,iubita lui Cristiano Ronaldo,a renuțat la inhibiții și s-a fotografiat într-un bikini care lasă totul...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x