Cum a început, de fapt, relația dintre Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, dar au început o relație acum 3 ani.

Cum a început, de fapt, relația dintre Gina Pistol și Smiley

Ei au preferat să țină iubirea lor departe de ochii presei pentru că, așa cum spune Gina “nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru el sau cine e mai bun pentru mine”.

Cei doi se cunosc de pe vremea când Smiley era în trupa Simplu. Gina l-a întrebat pe Andrei ce-I place cel mai mult la ea, iar el a răspuns “îmi place că mă faci să râd, că ești un prieten foarte bun și că ești foarte empatică”. Aceste cuvinte au impresionat-o pe Gina până la lacrimi.

Gina mărturisește și ea, la rândul ei: “îmi place la tine că ești băiat bun (...) Erai exact genul de băiat pe care să îl duci acasă să îl cunoască mama ta”. La un moment dat, niciunul dintre ei nu era într-o relație și Gina l-a văzut pe Smiley la un eveniment. Din acel moment, ea a început să îl perceapă altfel : “ce drăguț e băiatul ăsta! De-atunci te-am văzut altfel”.

“Ești opusul meu, ești foarte cu picioarele pe pământ”, a mai adăugat Gina.

Tânărul cuplu a anunțat că în curând vor deveni părinți. Smiley a adăugat “Încep să realizez că vor apărea multe schimbări”.

Vezi și: Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți: "Noi acum înseamnă 3". Ce sex are copilul

Gina și Smiley vor avea o fetiță. Ei au declarant că își doreau foarte mult ca presa să nu le-o fi luat înainte cu speculațiile, părerile și comentariile. “Ni s-au furat niște momente frumoase de care trebuia să ne bucurăm alături de cei dragi”, a adăugat Gina.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri