Cum a luat naștere personajul Gina Felea. Cine este și cum arată femeia pe care Anca Dinicu o parodiază

Personajul căreia Anca Dinicu îi dă viață este cunoscut tuturor. Blondina, care este soția lui Malone în "Băieți de oraș", stârnește hohote de râs la fiecare apariție, însă puțini știu că există o Gina Felea reală, care i-a inspirat pe producătorii serialului.

Cine este Gina Felea, femeia pe care o parodiază Anca Dinicu

Sigur, ca în cazul fiecărui personaj, gesturile și ticurile verbale ale Ginei sunt exagerate, iar povestea din producția difuzată de Antena 1 este pură ficțiune.

Cine este, în viața reală, Gina Felea

Gina Felea este o femeie de afaceri stabilită în Torino. Tânăra s-a născut în Vaslui, iar la vârsta de 19 ani a decis să părăsească țara pentru a-și depăși limitele și a deveni un sprijin pentru familia sa modestă.

Citește și: Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

Ea a ajuns virală după ce a postat în online mai multe videoclipuri în care încerca să convingă tinere să se alăture echipei sale.

Concret, avea nevoie de angajate la night cluburile sale din Torino și prefera să lucreze cu românce.

Pe vremea aceea, Felea Gina se afla de 11 ani în străinătate și deținea două astfel de locații în Torino.

Citește și: Gina Felea, tânăra din România care racola fete pentru clubul din Torino loveşte iar în forță: un nou clip video!

Ce promitea Gina Felea în clipurile postate

"De cinci ani de zile sunt patroana a două cluburi, aici în Italia. Mai pe înțelesul tuturor, a două night cluburi, și acest video îl fac special și îl adresez tuturor persoanelor interesate de a veni să lucreze în club la mine.

Ofer cazare, contract de muncă legal și toate condițiile necesare pentru o muncă cât mai plăcută și mai satisfăcătoare.

(...) Vă garantez toată sinceritatea mea și vă promit că nu vă va părea rău dacă ați ales să veniți în club la mine.", asa suna promisiunea făcută de ea.

Comentariile și criticile primite după viralizarea videoclipurilor ei au făcut-o pe femeie să se retragă din mediul online, însă imaginile încă fac înconjurul internetului.

Ultimele știri