Cum a numit-o Răzvan Simion pe noua sa iubită, Daliana Răducan, după ce l-a surprins la un eveniment

Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani petrece foarte mult timp împreună cu iubitul său. Cei doi au fost de curând la un eveniment, iar bruneta a ținut să-l filmeze pe matinal. Cum a alintat-o acesta.

Daliana Răducan și Răzvan Simion

Instagram/Răzvan Simion

Răzvan Simion trăiește clipe de vis alături de distinsa lui iubită, de meserie arhitect. Cei doi și-au făcut publică relația în urmă cu două luni, cu ocazia nunții lui Dani Oțil.

Cei doi dau frâu liber emoțiilor și nu se mai ascund de ochii lumii. Ambii au fost discreți o lungă perioadă de timp, în presă apărând frecvent speculații cum că matinalul și-a găsit liniștea în brațele unei brunete.

De curând, Daliana Răducanu și Răzvan Simion au fost la un eveniment foarte prețios, unde s-a așternut covor roșu și s-au ciocnit pahare cu vin ales.

Cum a "alintat-o" Răzvan Simion pe Daliana Răducanu după ce a fost filmat de iubită

Daliana Răducanu nu a putut să răziste și a transmis imagini de la eveimentul la care a participat și, desigur, l-a surprins în cadru și pe partenerul său. Imediat după, a urcat imaginile pe InstaStory și l-a etichetat pe Răzvan Simion.

Matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani a onorat postarea iubitei sale cu un share la el în poveste, și a alintat-o pe distinsa lui iubită "fotograful lui personal".

Daliana Răducan este arhitect și designer interior. Despre ea se știe că a cochetat ceva vreme cu televiziunea, făcând parte din echipa unor emisiuni Tv. Iubita lui Răzvan Simion are 29 de ani și este preocupată de viața profesională.

Potrivit informațiilor care se regăsesc pe site-ul ei, Daliana Răducan a studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, timp de șase ani.

Citește și: Daliana Răducan, mesaj emoționant pentru Răzvan Simion. Ce a transmis iubita prezentatorului și cum s-a fotografiat alături de el

Pe site mai găsim informații interesante despre ea: "Mă consider pe cât de creativă, pe atât de riguroasă. Ador să dau frâu liber spiritului meu artistic dar în aceeași măsură îmi place să fiu avocatul diavolului atunci când vine vorba de detalii.

Scopul meu este să găsesc proporția ideală de exuberanța și de simplitate pentru fiecare spațiu. Obțin acest lucru prin confort, forme fluide, detalii, simțul armoniei, simetrie și tehnologie.

Sunt un observator critic și întotdeuna îmi doresc să dau naștere unui dialog captivant între piesele de mobilier, design-ul interior și obiectele din jur. Nu mă las niciodată prinsă într-o imagine sau aspect anume. Îmi ascult cu mare atenție clienții iar apoi fac tot posibilul să dau viață visurilor lor. De-a lungul timpului, am remarcat că mulțumirea și fericirea sunt la cote înalte atunci când beneficiarii își asumă riscuri și atunci când sunt sinceri cu ei înșiși cu privire la ceea ce iubesc cu adevărat, așa cum se întâmplă și în viață", este modul în care se prezintă Daliana Răducan în mediul online.

Ultimele știri