Căutare Live

Cum apare Sebastian Stan în rolul lui Tommy Lee, în serialul Pam&Tommy. Scenele explozive au făcut furori

Controversata poveste de dragoste dintre Pamela Anderson și Tommy Lee rămâne una dintre cele mai cunoscute și mai sălbatice dintre poveștile de la Hollywood iar serialul Pam &Tommy, despre celebrul cuplu, lansat de curând, abundă în nuditate și picanterii.

Sebastian Stan apare în scene inedite proaspăt lansatul serial Pam&Tommy

Antena 1

În rolul lui Tommy Lee este actorul român Sebastian Stan care a avut ceva de furcă atunci când a venit vorba de filmarea scenelor, potrivit Click.

Sebastian Stan apare în scene de nuditate excesivă pentru care a trebuit să folosească proteză din silicon pentru protejarea zonei intime

Cum seria conține nuditate excesivă, consum abuziv de alcool și substanțe interzise și multe scene interzise minorilor, actorii au trebuit să folosească mai multe artificii pentru a-și proteja intimitatea.

Citește și: Pamela Anderson e din nou o femeie liberă. Actrița s-a despărțit de cel de-al cincilea soț al ei. Care e motivul separării

Sebastian Stan a folosit o proteză din silicon pentru a-și proteja părțile intime iar Lili James, actrița din rolul Pamelei Anderson, a folosit o pereche de sâni falși, tot din silicon.

Tommy Lee, toboșarul trupei Motley Crue a luat-o de soție pe Pamela Anderson după trei zile de vacanță în Cancun, iar relația lor a fost presărată cu multe apariții controversate și declarații picante.

În timpul escapadei lor, cei doi au filmat mai multe scene de sex iar caseta a fost furată de unul dintre electricienii din casa lor.

Citește și: Cine e și cum arată iubita lui Sebastian Stan. Cu cine se iubește românul care a cucerit Hollywood-ul

Ulterior, acesta a fost dat în judecată, însă, până la acel moment, deja imaginile fuseseră vizualizate de mii de oameni.

Serialul se focusează mai mult pe momentele de pe casetă însă include atât momente care au avut loc în viața celor doi, cât și momente adăugate doar pentru înfrumusețarea seriei.

Astfel, într-una dintre secvențe, actorul Tommy Lee, în interpretarea lui Sebastian Stan, poate fi văzut cum are o conversație cu propriile organe sexuale, despre dragoste și femeile pe care le-a avut ăn viața lui, potrivit aceleiași surse.

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au cunoscut la finalul anului 1994 și ăn 1995 s-au căsătorit după o vacanță de trei zile în Cancun.

S-au iubit cu năbădăi, în vacanță și au înregistrat toate momentele intime pe o casetă ce a fost furată și făcută publică de un electrician.

Povestea lor a durat trei ani și din iubirea lor au rezultat doi băieți.

Ulterior, în urma unui scandal monstru în care Pamela Anderson l-a acuzat pe Tommy Lee de agresiune, cei doi au divorțat.

Cum arată azi Dorin Topală, fost membru al trupei Valahia. Cânta cu Mihai Trăistariu, azi e complet schimbat. Cu ce se o... Motivul pentru care Delia poartă haine largi când apare pe scenă sau la TV. De ce nu este văzută des în haine mulate...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x