Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Cum arată actrița Jennifer Gray, la 33 de ani de le premiera Dirty Dancing. Și-a făcut o rinoplastie și e complet schimbată

Actrița americană Jennifer Gray, devenită celebră datorită rolului „Baby” din „Dirty Dancing” are 60 de ani și o familie frumoasă. Cariera celei care a jucat alături de regretatul Patrick Swayze a intrat în declin în anii `90, după ce a devenit de nerecunosct ca urmare a operațiilor chirurgicale.

Cum arată actrița Jennifer Gray din Dirty Dancing la 33 de ani de la premiera filmului

Dirty Dancing este unul dintre cele mai de succes filme din anii `80 și continuă să fie admirat de fani în prezent. În 1987, Jennifer Grey a interpretat personajul principal „Baby” și a devenit peste noapte o celebritate. Cu personalitatea ei strălucitoare și părul creț, actrița s-a remarcat în acea perioadă.

La 33 de ani de la rolul pe care l-a jucat alături de Patrick Swayze (care a murit la vârsta de 57 de ani), actrița este greu de recunoscut, motivul fiind numeroasele operații estetice, care nu numai că i-au schimbat fizionomia, ci au costat-o cariera la Hollywood.

Cum arată Jennifer Gray din „Dirty Dancing”, la vârsta de 60 de ani

La doar câțiva ani după succesul ei cu „Dirty Dancing”, Jennifer a suferit două operații la nas. De atunci, fanii nu au mai recunoscut-o pe actriță. „Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit o anonimă. A fost ca și cum aș fi intrat într-un program de protecție a martorilor sau aș fi devenit invizibilă", a povestit actrița într-un interviu.

Ca urmare, actrița a pierdut multe oferte de roluri și nu a putut obține decât roluri mici în filme precum „Bounce și Keith”.

Citește și: Actriţa Jennifer Grey lucrează la un film care ar putea fi continuarea „Dirty Dancing”

Totuși, în viața reală, Jennifer pare să-și fi găsit fericirea absolută. Din 2001 este căsătorită cu actorul și scenaristul Clark Gregg și în același an, s-a născut fiica ei Stella.

Recomandari