Cum arată acum gemenele de la Indiggo. Ce fac la 14 ani de când au părăsit România

Fetele de la Indiggo au împlint de curând 36 de ani. Gemenele care deveneau cunoscute în România la începutul anilor 2000 trăiesc de mult timp în SUA.

Gemenele de la Indiggo se află în SUA

YouTube

Mihaela și Gabriela Modorcea continuă să fie trupa Indiggo și dincolo de hotare. Fetele care formează grupul intitulat acum „Indiggo Twins” sunt stabilite în Chicago și continua să facă muzică.

Totuși, calea muzicii pe care o urmează în prezent este diferită față de cea de acum 20 de ani. Recent, Mihaela și Gabriela au lansat un album de muzică religioasă, intitulat „Christ is risen” (Hristos Renaște). Gemenele au făcut și o descriere a proiectului lor: „Arhanghelii Iubirii - Mihaela și Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăța cum să renașteți în această primăvară, să înfloriți. Acesta nu este un spectacol religios, ci o experiență intimă, divină, care îți transformă inima și o umple de veselie veșnică. Vom prezenta cântece, dansuri și poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea necondiționată a lui Dumnezeu”.

Cum arată acum gemenele de la Indiggo

Anul trecut, fetele au lansat un vidoclip în care apar cântând și dansând, așa cum făceau și la începutul anilor 2000.

Mihaela și Gabriela sunt active pe rețelele sociale și își țin la curent fanii în ceea ce privește activitățile din viața lor. La împlinirea celor 36 de ani, gemenele au publicat imagini cu ele făcând gimnastică în natură.

De altfel, pe profilul lor de Instagram apar mai multe imagini în care cele două promovează comuniunea omului cu natura.

Fetele de la Indiggo au apărut pentru prima dată la televizor pe când aveau numai 12 ani, în 1996, când au cântat colinde. Primul lor album ca trupa Indiggo a fost lansat în anul 2000, conțind piese precum Nu-mi pasă” și „Clar de lună”, “E bine”, “Parfumul tău”, “Am eu grijă”, “La Indiggo”, “Dar să nu ne pară rău”, “Asta-i lumea”.

În perioada 2003-2004 fetele d ela Indiggo au devenit cunoscute pe plan internațional, cu piesa „Hip Hop Jam”.

Ce studii au fetele de la Indiggo

În copilărie, fetele au urmat cursuri de canto, pian, chitară și dans. Au absolvit liceul cu aceeași medie, de 9, 94 și au urmat apoi cursurile de la Universitatea Națională de Artǎ Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, secția actorie pe care au absolvit-o cu 10. De asemenea, fetele au urmat cursuri de actorie și muzică la Köln–Germania, dar și studii de actorie la New York. În 2012, Mihalea Modorocea se afla în topul celor mai frumoase actrițe românce.

Fetele au plecat în 2007 din țară, considerând că nu sunt apreciate la adevărata lor valoare în țara lor. În SUA s-au făcut remarcate participând la concursuri de talente, însă nu într-un sens pozitiv, ci mai degrabă unul amuzant. Printre celebritățile în fața cărora fetele de la Indiggo au cântat de-a lungul timpului s-a numărat Qunicy Jones.

Ultimele știri