Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Adela

Cum arată acum Lene Nystrøm și René Dif, 2 dintre membrii „Aqua”, trupa care făcea furori în anii `90 cu piesa „Barbie girl”

Melodia „Barby girl” este una dintre cele mai cunoscute melodii ale tututor timpurilor. Iată cum arată acum muzicienii care cântau această piesă.

Melodia „Barbie Girl” a trupei Aqua răsuna în tot mapamondul în 1997

Profimedia & Instagram

Lene Nystrøm și René Dif au devenit celebri în toată lumea datorită piesei „Barbie girl”. În 1997 a fost lansată piesa care a făcut furori pe întreg mapamondul. Anii au trecut și pare că doi doi muzicieni nu s-au schimbat prea mult.

Lene Nystrøm s-a născut în Tønsberg, Norvegia. Când era adolescentă, a devenit interesată de spectacole. În anii 1990-1993, ea a apărut la emisiunea norvegiană Casino, difuzată pe TVNorge.

Recent, Lene Nystrøm și René Dif au postat un filmuleț pe TikTok, în care artista în vârstă de 47 de ani cântă melodia care a făcut-o celebră, în urmă cu mai bine de două decenii în urmă.

@aquadk

Reply to @jusslivv TikTok, u deserve to know! 🚨 Have u been singing it right? ##barbiegirl ##mandelaeffect ##aquadk

♬ original sound - Aqua

Cine este Lene Nystrøm, solista trupei Aqua

În 1994, Lene Nystrøm lucra ca solistă pe vasul de croazieră norvegian MS Peter Wessel și a fost remarcată de muzicianul René Dif. El a recrutat-o ca solistă pentru grupul de muzică Joyspeed, redenumit ulterior Aqua. Trupa era formată din Nystrøm-Rasted, Søren Rasted și Claus Norreen. În 2001, trupa s-a despărțit, nu înainte să devină celebră în întreaga lume, iar în 2007 s-a reunit, pentru turnee și pentru a mai lansa un album împreună.

După destrămarea trupei Aqua, Lene Nystrøm a continuat să activeze în industria muzicală. În anul 2003, ea a lansat primul ei album Play with Me. A marcat o schimbare în stilul ei muzical, de la stilul specific al trupei Aqua, a ajuns să cânte un stil mai apropiat de R&B.

Citește și: Barbie de România se străduieşte să cânte "Barbie Girl" şi leşină pe scenă!

În ceea ce-i privește viața personală, Lene Nystrøm a avut o relație cu René Dif, cel care a invitat-o să se alăture trupei. Relația a durat trei ani, după care s-au despărțit.

La 25 august 2001, Lene Nystrøm s-a căsătorit cu un alt membru al trupei Aqua, Søren Rasted, ceremonia având loc la Las Vegas. În 2004, cuplul s-a mutat în Danemarca din Londra. Împreună, au o fiică, India și un fiu Billy. Cuplul și-a anunțat divorțul pe 27 aprilie 2017, după șaisprezece ani de căsătorie.

Citește și: Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu se transformă în Aqua - "Barbie girl", la Te cunosc de undeva!

Trupa Aqua, celebră datorită piesei Barbie Girl

Trupa Aqua a fost o formație pop danezo-norvegiană, cunoscută în special pentru single-ul lor din 1997 "Barbie Girl". Trupa a fost formată în anul 1989 și a fost încununată de succes în lumea întreagă la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Ei au lansat trei albume de: Aquarium în 1997, Aquarius în 2000 și Megalomania în 2011. Trupa a vândut peste 33 de milioane de albume și single-uri, fiind cea mai de succes formație daneză din toate timpurile.

Recomandari