Cum arată Adrianna, fiica cea mică a lui Adrian Minune. Tânăra este o prezență discretă în mediul online

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, nu este la fel de cunoscută ca sora sa, Karmen, însă are o voce încântătoare.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, are o voce încântătoare

Instagram

Tânăra a mărturisit, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, că a început să cânte la vârsta de cinci ani. În prezent, adolescenta este elevă la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția canto-jazz, și tocmai a lansat primul single din carieră.

Înainte de această realizare, Adrianna, căci acesta este numele său de scenă, a primit câteva sfaturi prețioase de la tatăl său: să fie tare, să țină capul sus și întotdeauna să zâmbească.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, fiica lui Adrian Minune iubește voleiul. Ea chiar a practicat acest sport timp de patru ani.

Și în plan personal, lucrurile merg bine pentru Adriana. Deși are doar 17 ani, tânăra nu este singură și părinții ei l-au cunoscut pe cel care o face fericită.

”Am iubit, l-am prezentat părinților”, a spus ea.

Ce alte detalii a mai oferit Adriana Simionescu, vezi în videoclipul următor:

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri