Cum arată Alina Pușcaș într-o zi obișnuită din viața ei. Nu ai mai văzut-o așa

Toți o știu pe prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, în rochii lungi, aranjată și machiată profesional, însă puțini știu cum arată vedeta într-o zi obișnuită din viața ei.

Cum arată Alina Pușcaș într-o zi obișnuită din viața ei

Alin Pușcaș este o femeie împlinită pe toate planurile. Prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alături de care are trei copii minunați.

Recent, Alina Pușcaș a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie cu ea, într-un costum sport, fără machiaj pe față, într-o zi în care nu apare pe micile ecrane.

Vedeta are trei copii minunați, două fete și un băiețel.

În luna august a anului 2015, vedeta a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, iar în octombrie 2017 prezentatoarea TV a adus pe lume al doilea copil, o fetiţă pe nume Melissa Antonia. Însă, familia s-a mărit în august 2019, atunci când Alina a adus-o pe lume pe Iris, cel de-al treilea copil pe care-l are cu Mihai.

Vedeta Antenei 1 a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apar cei trei copii ai săi, iar imaginea a făcut senzație, adunând zeci de mii de Like-uri și reacții din partea fanilor! Un detaliu observat de toți este faptul că cei mici sunt extrem de frumoși

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri