Cum arată Ana Morodan la aproape 2 ani după Asia Express. Mesajul pe care l-a transmis fanilor ei

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au format una dintre cele mai îndrăgite echipe ale emisiunii Asia Express sezonul 2, însă foarte puțini știu cum mai arată acum bloggerița.

Cum arată Ana Morodan la aproape 2 ani după Asia Express. Mesajul pe care l-a transmis fanilor ei

Ana Morodan a cucerit inimile a milioane de oameni cu felul ei de a fi în cadrul emisiunii Asia Express. Ea și partenerul său de competiție, Adrian Teleșpan, au fost sarea și piperul show-ului.

Frumoasa bloggeriță făcea furori cu stilul ei vestimentar și look-ul inedit, însă au trecut aproape doi ani de atunci, iar Ana s-a mai schimbat între timp.

La 35 de ani, Ana Morodan face senzație în mediul online cu aspectul său plăcut și ținutele spectaculoase.

Cum arata Ana Morodan acum

Recent, vedeta a publicat o fotografie în mediul online în care arată de-a dreptul minunat. Se pare că Ana Morodan întinerește pe zi ce trece și surprinde cei 400.597 de urmăritori de pe Instagram cu look-ul ei unic, dar și remarcabil.

Frumoasa blondă și-a uimit fanii cu eleganța sa. Aceasta a îmbrăcat o rochie lungă și neagră cu perle, care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Prin ținuta sa, Ana Morodan își pune într-o lumină bună trăsăturile fețe și formele perfect proporționate.

Citește și: Morodan este o... divă! Transformarea uluitoare a uneia dintre cele mai iubite concurente Asia Express

Reacțiile pozitive ale fanilor n-au încetat să apară. Aceștia i-au mărturisit vedetei că arată superb și că i se potrivește de minune rochia.

Ana Morodan a ținut neapărat să le transmită și un mesaj oamenilor care o apreciază și o îndrăgesc. "Nu uita niciodată: Oricat de mici ai avea aripile, sunt tot aripi.", a spus ea.

"OMG! Arăți incredibil de bine! Câți ani ai, fetiță? 20?" sau "Ești superbă ca întotdeauna.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au rămas surprinși de modul în care arată Ana Morodan.

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan s-a născut în Arad și a studiat la Facultatea de Drept, a lucrat timp de un an jumătate în acest domeniu, însă a decis să o ia pe un alt drum. La vârsta de 24 de ani, vedeta a plecat la București, unde și-a făcut blogul High Street Cardigans.

După ce a cunoscut gustul succesului, Ana Morodan și-a deschis un magazin online de haine și un cont de Youtube, iar mai apoi, a apărut în diferite emisiuni, printre care și la Asia Express.

Ultimele știri