Cum arăta Carmen Brumă când avea 86 de kg. Vedeta le-a arătat fanilor o poză cu ea din 1993

Carmen Brumă este un exemplu de determinare și voință, iar cei care au urmărit-o de-a lungul timpului au avut ce învăța de la ea.

Carmen Brumă este un exemplu de determinare și voință, iar cei care au urmărit-o de-a lungul timpului au avut ce învăța de la ea.

Instagram

Vedeta este una dintre cele mai frumoase și mai atrăgătoare femei de la noi. Are o siluetă de invidiat, un trup intens lucrat, iar aparițiile ei sunt îndelung apreciate ori de câte ori apare în public.

Cum arăta Carmen Brumă la 86 de kilograme

În urmă cu puțin timp, Carmen Brumă a publicat pe contul de Instagram o poză din anul 1993, pe vremea când avea 86 de kilograme. Sunt puțini cei care au văzut astfel de imagini cu soția lui Mircea Badea, dar sunt încă multe persoane care se arată interesate de cheia succesului unui astfel de trup.

Sub îndemnul "Oricine poate", fanii au fost sfătuiți să aibă încredere în propria persoană, iar prin puterea exemplului personal, vedeta speră să schimbe și viețile altor persoane care se confruntă cu kilogramele în plus.

Citește și: A renunțat la inhibiții și și-a arătat posteriorul pe Instagram. Carmen Brumă, poză și ținută nerecomandate celor slabi de înger

De-a lungul timpului, Carmen a pus în practică o mulțime de programe de slăbire, iar acum se mândrește cu rezultatele regimurilor alimentare pe care le-a propus.


Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri