Antena Căutare

Cum arată casa lui Bogdan de la Ploiești. Artistul este foarte mândru de realizarea lui

Bogdan de la Ploiești este unul dintre maneliștii, care a avut parte de o creștere senzațională pe piața muzicală din România, asta după ce piesele lui au urcat de multe ori pe primul loc în Trening, lucru care a adus artistului și foarte mulți bani.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre maneliștii, care a avut parte de o creștere senzațională pe piața muzicală din România, asta după ce piesele lui au urcat de multe ori pe primul loc în Trening, lucru care a adus artistului și foarte mulți bani.

Instagram/ Bogdan de la Ploiești

Cu sumele pe care le-a câștigat din munca sa, artistul de 25 de ani a investit o bună parte din banii câștigați într-o casă de care cântărețul e tare mândru.

Cum arată casa în care locuiește Bogdan de la Ploiești

Face furori la petrecerile la care este invitat să cânte şi se consideră un artist al noi generaţii de "manelişti". Şi cum obrazul fin, cu cheltuială se ţine, tânărul cântăreţ se mândreşte cu o casă plină de culoare, un dressing doldora cu haine de firmă şi maşini cu mulţi cai putere.

“Nu este nici prea mare, nici prea mică, este așa cum am dorit eu! Am un pian în partea stângă unde eu îmi pun în aplicare planurile mele pentru muzică” , povestește Bogdan de la Ploiești la Acces Direct.

Muzica pentru el este pasiune și spune că nu a studiat pentru a ajunge unde este acum, ci din pur talent: “La mine în familie nu sunt cântăreți”.

În casa manelistului putem vedea multă culoare, dar și foarte mult argintiu, iar pe lângă strălucirea care îți poate lua ochii atunci când pășești în locuința lui, pe pereți stau la loc de cinste poze și un tablou imens cu doi îndrăgostiți. Acesta are în casă și o icoană foarte mare din argint cu “Cina cea de taină” și spune despre sine că este foarte credincios.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Fotografiile rare în care artistul apare alături de părinții săi

Casa lui e deschisă pentru prieteni și pentru familia lui, toți se adună în jurul lui Bogdan și fac seri cu adevărat memorabile: “Pe afară facem grătare, ne distrăm, luăm boxă chemăm toată formația, facem proțap”, povestește Bogdan de la Ploiești.

Cântărețul de manele mărturisește că a făcut această casă pentru familia lui, iar el are apartamentul său la Ploiești, dar stă în București destul de mult: “Haideți să vă arăt aici un dormitor, nu e terminat. După cum v-am spus, eu trebuie să fac foarte multe aici la casă. Deci tot ce vedeți aici este pentru familie, pentru că eu stau la Ploiești, am un apartament acolo, l-am făcut pentru mine”, spune Bogdan.

Manelistul are un dresing impresionant: “Sunt fan tot ce e frumos! Eu nu prea exagerez să îmi iau lucruri foarte costisitoare Sunt un om modest. Investesc foarte mult în îmbrăcăminte, nu mă interesează cât costă un lucru, poate să coste și foarte mult.

Am și lucruri foarte scumpe, am și lucruri foarte ieftine, care chiar sunt frumoase. Eu mă îngrijesc foarte mult și îmi place să fiu întotdeauna călcat, aranjat, spălat”, spune Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare

Cum arată soția lui Constantin Enceanu. Angelica și artistul sunt împreună de peste 36 de ani... Cum arată Linda Gray la 81 de ani. Sue Ellen Ewing din Dallas a fost pozată la cumpărături și e într-o formă de invidiat...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x