Căutare Live

Cum arată Conchita Wurst când renunță la rochii, perucă și machiaj. Transformarea ei, o surpriză pentru fani

Devenită faimoasă după ce a câștigat Eurovision 2014, Conchita Wurst este o apariție de excepție de fiecare data.

Cum arată Conchita Wurst când renunță la rochii, perucă și machiaj. Transformarea ei, o surpriză pentru fani

profimedia

Conchita Wurst, una dintre cele mai controversate vedete din lumea muzicii, a devenit celebră după ce a câștigat Eurovision 2014, iar de atunci cariera sa a înflorit.

Conchita, pe numele său real Thomas Neuwirth, un austriac transsexual, are o voce de excepție și mereu își impresionează fanii prin ținute extravagante și vocea extraordinară. Conchita Wurst, în vârstă de 32 de ani, a devenit al doilea transsexual care a făcut istorie la Eurovision, după Dana International, în 1998, potrivit unsitedemuzica.ro.

În 2018, din cauza amenințărilor unui fost iubit, Conchita s-a văzut nevoită să facă publică o informație personală cutremurătoare, care i-a șocat pe fanii săi.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru”, a scris Conchita într-o postare publicată pe contul său de Instagram, potrivit digi24.ro.

După ce a primit acest diagnostic, personalul medical i-a administrat tratamentul necesar. Prin faptul că a recunoscut că suferă de această boală, Conchita speră să îi încurajeze pe toți cei care sunt infectați cu HIV, acesta fiind “ încă un pas în lupta împotriva stigmatizării”.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Betty Blue, cu abdomenul la vedere într-un top alb și decupat. Imaginea care i-a impresionat pe fanii ei...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri