Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume. Dovada că așchia nu sare departe de trunchi

Femeile frumoase ale lumii sunt deja celebre, au o mulțime de fani și au devenit idoli ai unor generații întregi.

Deva Cassell, fiica Monicai Bellucci

Profimedia Images

Așa se întâmplă și cu copiii lor. Dar întrebarea care stă pe buzele tuturor este: "Sunt copiii mai frumoși decât femeile care le-au dat viață?".

Vezi mai jos o listă cu cele mai frumoase femei ale lumii. Trage tu singur concluziile în legătură cu odraslele acestora.

1. Monica Bellucci a fost căsătorită de două ori: prima dată cu fotograful italian Claudio Carlos Basso, iar a doua oară s-a căsătorit cu actorul Vincent Cassel. Din căsătoria cu Vincent Cassel, Bellucci are 2 fiice: Deva și Leonie. Deva a moștenit trăsăturile mamei, iar în trecut aceasta a și obținut contracte de imagine pentru branduri mari din lume, precum Dolce&Gabbana.2. Copiii Juliei Roberts ocupă și ei un loc fruntaș în această listă. Frumoasa actriță are 3 copii din cea de-a doua sa căsnicie, cu Daniel Moder, gemenii Moder și Phinnaeus Walter Moder, și Henry Danie.


Copiii Juliei Roberts


3. Angelina Jolie este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din lume, la fel cum sunt și copiii ei. Actrița are 6 copii: o fată numa Zahara, pe Maddox și Pax, 2 băieți extrem de simpatici și 3 copii cu Brad Pitt, Siloh, Vivienne și Knox. Doar pozele cu Siloh le-au adus în conturi celor doi soți peste 10 000 000 de dolari de la revistele People și Hello.


Angelina Jolie și copiii


4. Aishwarya Rai este o actriță de origine indiană, care a câștigat Miss World în anul 1994. Fiica sa Aaradhya a moștenit tot ce este mai frumos de la mama sa.5. Lily Aldridge este un top-model american, care a devenit faimoasă ca îngeraș pentru Victoria’s Secret. În 2011, s-a căsătorit cu Caleb Followill din trupa Kings of Leon. Cei doi soți au împreună 2 copii: pe Dixie Pearl și pe Winston Roy.


Recomandari