Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată Cristina Ciobănașu nemachiată, la primele ore ale dimineții

Cristina Ciobănașu nu a fost niciodată adepta machiajului strident. Actrița preferă să își îmbrățișeze frumusețea naturală. Recent, fanii au văzut-o pe vedetă complet nemachiată, la primele ore ale dimineții.

Cristina Ciobănașu nemachiată

Instagram/cristinaciobanasu_oficial

Cristina Ciobănașu le spune fanilor tot ce face. Pentru că nu are nimic de ascuns față de ei, fosta membră a trupei LaLa Band s-a pozat de cum s-a trezit. În postarea de pe Instagram, artista apare în pijamale și cu părul ciufulit.

''Neața! Astăzi mi-am băut cafeaua pe fugă. Am preferat să dorm un pic mai mult. Prin urmare, sunt în întârziere. Nimic nou aici. V-am lăsat! Trebuie să aterizez de urgență în duș. Să aveți o zi minunată!'', a fost mesajul de ''bună dimineața'' al vedetei.

Criss, așa cum îi spun cunoscuții, preferă să nu se încarce cu prea mult machiaj. Și atunci când se machiază, o face cât mai natural, folosind puțină mascara pentru a-și pune ochii în evidență.

Cristina Ciobănașu se grăbește să ajungă la filmările pentru cel mai nou serial în care apare, ''Adela''. Atunci fanii vor putea admira noul look pe care actrița l-a abordat. Cristina Ciobănașu a renunțat la roșul aprins.

Vedeta a revenit la culoarea pe care o avea înainte.

😍😍😍

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial) pe

Serialul ''Adela'', o altă producție marca Ruxandra Ion, după ''Fructul Oprit'' sau ''Sacrificiul'', va avea premiera în curând la Antena 1.

Recomandari