Căutare Live

Cum arată cu ochelari de tocilară. Andreea Raicu, look cuminte după zvonurile apărute în presă

După zvonurile apărute în presă, Andreea Raicu s-a gândit să își schimbe puțin look-ul și să își pună ochelari.

Andreea Raicu s-a gândit să își schimbe puțin look-ul și să își pună ochelari.

În ultimul timp, Andreea Raicu a fost implicată într-o mulțime de zvonuri ce au ca subiect principal relația ei amoroasă.

Vedeta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat ce s-a scris despre ea, ci a ținut mai degrabă să își prezinte noul look în mediul online. Ea a încărcat o fotografie pe rețelele de socializare în care poartă ochelari de vedere.

Yes? No?🤓💛

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Fanii au rămas surprinși de alegerea Andreei și i-au mărturisit că o prinde foarte bine noul look. "Yes, îți stă foarte bine cu ochelari!" sau "Ce look minunat!", i-au spus cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Dwayne Johnson a ajuns cel mai bine plătit actor din showbiz. Cum arăta când era mic... Ce s-a ales de "Pușcăriașul Sexy". Cum arată acum și prin ce a trecut de când a devenit celebru...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri