Căutare Live

Cum arată Demi Moore la 57 de ani, în lenjerie sexy. Actrița e într-o formă de zile mari

Demi Moore arată spectaculos la 57 de ani. Actrița s-a numărat printre vedetele care au acceptat invitația Rihannei și au apărut în lenjerie intimă în cadrul fashion show-ului Savage x Fenty, transmis în această perioadă pe Amazon Prime. 

Demi Moore, fotografiată în cadrul show-ului Tom Ford, organizat în Los Angeles, 2020

Profimedia Images

Demi Moore este doar una dintre celebritățile care s-au aflat pe lista Rihannei atunci când artista a demarat filmările celebrului show.

Imaginile au fost filmate la Centrul de Convenții din Los Angeles, în urmă cu câteva săptămâni, iar printre protagoniste s-au numărat veteranele Bella Hadid, Cara Delevingne, Normani, dar și nume noi, precum Lizzo, Erika Jayne, Gigi Goode, Irina Shayk sau Willow Smith.

Conform Just Jared, pe segmentul său, Demi Moore arată pur și simplu impecabil. Actrița de 57 ded ani apare îmbrăcată într-o lenjerie intimă extrem de sexy, care îi pune în evidență silueta de invidiat.

După încheierea filmărilor, vedeta a publicat pe contul său de Instagram o serie de imagini care au făcut deliciul fanilor.

Demi Moore a publicat chiar și un material video incendiar, care a stârnit un val de reacții în rândul fanilor. La vederea imaginilor, Bella Hadid i-a transmis actriței complimentele sale: "Demi! Legenda. Cea mai bună!".

Toți o știu pe Melania, dar puțini au văzut-o pe Ivana. Cum arată prima soție a lui Donald Trump... Ce familie frumoasă are Cosmin Seleși! Cum arată soția și copiii lui...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri