Cum arăta Dwayne “The Rock” Johnson înainte să devină "Cel mai sexy bărbat din lume". Actorul a râs de dinții lui din copilărie

Dwayne “The Rock” Johnson, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, și-a încântat recent fanii cu o poză din copilărie. The Rock, ce a fost votat “Cel mai sexy bărbat din lume” în 2016, nu a ezitat să râdă de dinții lui strâmbi din copilărie.

Dwayne “The Rock” Johnson a publicat recent pe Instagram o fotografie cu el la 7 ani, surprinsă la școală, în Hawaii, unde a crescut, scrie Daily Mail.

Actorul în vârstă de 48 de ani a fost numit în 2016 “Cel mai sexy bărbat din lume”, de către revista People.

Dwayne “The Rock” Johnson a râs de cum arăta în fotografia din copilărie

În stilul lui glumeț apreciat de fani, Johnson nu a ezitat să glumească despre cum arăta în imaginea surprinsă când avea 7 ani.

“Imagine de pe vremea când aveam 7 ani în Hawaii și eram super cool cu dinții mei strâmbi, cămașa aloha și ce se întâmplă cu părul meu afro încurcat pe o parte!?” a scris el alături de imagine.

Actorul a încheiat mesajul cu încă o glumă: “Tipul ăsta bine sigur va ajunge Cel mai sexy bărbat din lume când o să crească”.

Pe lângă titlul de “Cel mai sexy bărbat din lume”, Johnson a fost desemnat și cel mai bine plătit actor de la Hollywood în 2020, pentru al doilea an consecutiv, scrie BBC.

În această perioadă, noua comedie a lui Johnson, “Young Rock”, e în faza de producție. Proiectul prezintă viața actorului, de la copilărie, cariera de luptător WWE, până la succesul de la Hollywood.

Johnson e și unul dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram. În ultimele luni, actorul a strâns peste 200 de milioane de fani pe Instagram.

Imaginea din copilărie publicată de Dwayne “The Rock” Johnson a strâns deja peste 4 milioane de like-uri și mii de comentarii în care fanii își arată surprinderea la transformarea spectaculoasă a actorului.

Ultimele știri