Cum arată Eminem la 48 de ani. Cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu puțin timp

Legendarul rapper Eminem a împlinit de curând 48 de ani, dar cântărețul continua să nu-și arate vârsta.

Cum arată Eminem la 48 de ani. Cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu puțin timp

profimedia

Eminem arată la fel de tânăr ca atunci când avea 20 de ani, cu doar câteva riduri în plus care nu sunt prea vizibile. Artistul care e astăzi rescunoscut în întreaga lume a avut un parcurs lung și greu până atins succesul.

Datorită talentului său, el a ajuns să câștige premii Grammy, să scoată zeci de hit-uri care i-au adus milioane de fani și să vândă milioane de albume. Eminem și-a câștiat renumele mondial în ciuda faptului că s-a născut într-o familie dezorganizată. Mama lui avea 15 ani și era dependentă de droguri, iar tatăl său i-a părăsit.

Efortul lui l-a ajutat să își câștige renumele de “Regele Hip Hopului”. Nu a avut o copilărie fericită, fiind mereu agresat de colegii de la școală. La vârsta de 24 de ani a devenit tată, iar soția l-a părăsit. Tot atunci, primul său album a fost un eșec total și artistul a căzut în depresie.

Eminem a vrut să se sinucidă după ce primul album a fost un eșec

Tentative lui de a se sinucide a eșuat și s-a întors în studio, mai înverșunat și plin de ură ca oricând, fiind pregătit să zguduie lumea hip-hop-ului. Eminem a reușit să ajungă celebru datorită producătorului Dr. Dre. Albumul său The Slim Shady LP i-a adus succesul răsunător care l-a scos din sărăcie pe artist, potrivit life.ro.

Astăzi el continuă să lanseze noi piese și a rămas în centrul atenției în lumea hip-hop-ului fiind faimos pentru urcușurile și coborâșurile pe care le-a depășit de-a lungul carierei sale și sacrificiile pe care le-a făcut pentru muzică.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri