Cum arată familia lui Florin Pește. Artistul are o soție superbă și doi copii care-i seamănă

Florin Pește făcea senzație în urmă cu mai bine de un deceniu, când lucra cu unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele.

Florin Pește făcea senzație în urmă cu mai bine de un deceniu, când lucra cu unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele

Facebook/ Florin Pește

Anii au trecut, iar Florin Pește a pus cariera în muzică pe pauză pentru o perioadă. Recent, artistul a lansat o nouă piesă cu o tânără cântăreață.

Florin este la fel de pasionat de muzică ca în vremea când cucerea topurile muzicale alături de Denisa Răducu, Laura, Mr Juve. Pe atunci, el compunea piesele acestora, dar și interpreta melodii care-i erau dragi.

Cum arată familia lui Florin Pește

Florin Pește nu s-a schimbat mai deloc, chiar dacă anii au trecut. În cazul lui, dovada că timpul a trecut constă în copiii săi, o fată și un băiat, de care este foarte mândru.

Cei doi au moștenit atât trăsăturile lui, cât și ale soției Adriana, care și ea pare să fi descoperit leacul pentru îmbătrânire. Adriana este blondă, are un trup de invidiat și este aproape la fiecare pas de Florin.

Cel puțin asta arată imaginile postate de artist pe rețelele de socializare. Florin Pește urcă des fotografii cu partenera sa, dar și cu rodul iubirii lor. Cântărețul și Adriana sunt împreună de 28 de ani.

„Cel mai important lucru e să ai lângă tine o familie care-ţi înţelege meseria. A fost greu pentru noi din punctul acesta de vedere, dar am avut lângă noi femei care ne-au iubit. Şi asta a contat cel mai mult. Acum mă laud cu doi copii minunaţi, Andreea de 17 ani, care mănâncă muzică pe pâine, deşi nu-i place, şi Adrian, de 10 ani, campion la şah şi la matematică. Nu cred că mai contează altceva pe lume când ai asemenea copii!

Puiu Marian are şi el o fată, frumoasă ca o prinţesă, Alina, de 18 ani… Ilie Peşte se mândreşte cu doi băieţi ca două flori, iar Neluţ este tatăl unui băiat de care este foarte mândru. Până la urmă, tot ce contează în viaţă e familia. Cu asta rămâi. Banii vin şi se duc, dar copiii sunt tot ce ai mai scump pe lume”, spunea Florin Peşte în urmă cu mult timp.

Ultimele știri