Puțini știu cât e de frumoasă fiica lui Mr. Bean. Lily nu vrea să audă de tatăl ei, dar i-a moștenit o parte din trăsături

Toată lumea îl știe pe Rowan Atkinson drept Mr. Bean, dar puțini sunt cei care știu că actorul are doi copii, un băiat și o fată, iar tânăra a refuzat să-i mai poarte numele.

Rowan Atkinson

În 1986, Rowan Atkinson a cunoscut-o pe Sunetra Sastry, make-up artist, iar conexiunea dintre cei doi s-a transformat în relație și, mai apoi, în căsătorie. Rowan și Sunetra s-au căsătorit în februarie 1990, iar cuplul are doi copii: Lily și Benjamin.

Din păcate, așa cum știm, și poveștile frumoase se pot termina trist. Mr. Bean și soția sa au divorțat în 2015. Doi ani mai târziu, în 2017, Lily a anunțat că renunță la numele Atkinson, al tatălui, și va prelua numele mamei.

@lilisastry #Rowanatkinson #Daughter #Lilyatkinson #Eyebrows #Mrbean

A post shared by MR BEAN FAN PAGE (@rowan.atkinson.fan.page) on

Chiar dacă nu a fost anunțat un motiv oficial, se pare că decizia lui Lily vine după ce Rowan Atkinson a anunțat că va avea un al treilea copil, cu noua iubită, Louise Ford.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri