Cum arată Ireland Baldwin, fiica lui Kim Basinger cu Alec Baldwin. Cândva, cei doi au fost considerați cel mai fotogenic cuplu

Kim Basinger și Alec Baldwin au fost considerați cel mai fotogenic cuplu, iar trasaturile lor s-au tansmis mai departe. Fiica lor, Ireland Baldwin, este de o frumusețe rară și seamănă perfect cu părinții ei.

Ireland Baldwin este de o frumusețe rară și seamănă perfect cu părinții ei

Getty

Ireland Baldwin este fiica legendarilor actori de la Hollywood Kim Basingern și Alec Baldwin. Cei doi se mândresc cu un copil superb, care le-a moștenit cele mai frumoase trăsături, dar și pasiunea pentru lumina reflectoarelor.

La cei 25 de ani, Ireland se laudă cu un corp perfect și cu o carieră de succes în lumea modelingului. Aceasta își ține la curent de fiecare dată prietenii din mediul online cu toate momentele importante din viața ei.

Recent, fiica celor două staruri de la Hollywood și-a fotografiat noul tatuaj, un trandafir superb, pe care a decis să și-l tatueze pe șold.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cum arată Ireland Baldwin, fiica lui Kim Basinger cu Alec Baldwin

Ireland Baldwin a publicat de curând pe contul oficial de Instagram o imagine și un videoclip în care le prezintă celor care o admiră noul său tatuaj de pe șold. De asemenea, fotomodelul se fotografiază într-o ipostază provocatoare, care îi scoate în evidență lenjeria intimă din dantelă.

Modelul a apelat la un top galben și la o pereche de pantaloni negri, care îi pune într-o lumină bună silueta de viespe, formele apetisante, dar și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Părinte pentru a șasea oară la 62 de ani. Cum arată soția lui Alec Baldwin, care l-a făcut din nou tata

Imaginea a strâns rapid aproape 14.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor care o îndrăgesc pe tânără.

Ireland Baldwin se mândrește cu cele mai frumoase trăsături, care au impresionat și lumea filmului încă din 2013. Aceasta a jucat în filmele precum: Grudge Match, dar și în ditoriale pentru reviste precum: Grazia.

Ireland Baldwin a fost bătută și jefuită în mijlocul zilei, sub ochii trecătorilor

Fiica lui Kim Basinger cu Alec Baldwin a trecut și prin momente dificile anul trecut. Aceasta a fost atacată pe stradă de către o femeie și jefuită, în mijlocul zilei.

Ireland a rămas uimită de ceea ce i s-a întâmplat și a publicat pe Instagram o imagine cu rănile suferite, dar a poveștit și tot momentul.

Citește și: Ireland este copia fidelă a mamei sale în tinerețe, dar a moștenit și privirea pătrunzătoare a tatălui ei. Rodul iubirii dintre doi actori celebrii – Alec Baldwin și Kim Basinger - este perfecțiunea întruchipată​

M-a lovit cu putere în faţă într-o parcare, mi-a smuls bunurile din mână şi apoi a sărit într-o maşină în care se afla soţul ei şi au fugit. Totul s-a rezolvat după ce am luat legătura cu poliţia şi femeia a fost arestată. Din fericire, la toată scena au fost martori şi am primit ajutor din partea lor imediat”, a spus atunci tânăra pe rețelele sociale.

Oamenii sunt disperaţi după bani în aceste timpuri. Din cauza epidemiei de coronavirus mulţi au rămas fără locurile de muncă. Au loc multe jafuri şi atacuri pe stradă, inclusiv în cartierele rezidenţiale din Los Angeles. Trecem prin timpuri tulburi şi trebuie să avem grijă unii de ceilalţi”, a mai adăugat ea, vizibil surprinsă de tot ceea ce i s-a întâmplat.

Ce avere are Ireland Baldwin

Ireland Baldwin este unicul copil al lui Kim Basinger (66 de ani) rezultat din căsnicia cu Alec Baldwin dintre 1993-2002. Aceasta are o carieră de succes în industria modelingului și are o avere estimată la 2 milioane de dolari.

Ultimele știri