Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arată fiica lui Vali Vijelie și ce bolid conduce tânăra! | Video

Toata lumea îl cunoaște pe Vali Vijelie, dar să vedeți cum arată Cati, fiica lui. Tânăra are atitudine de lider de la o vârstă foarte fragedă și șofează precum un profesionist.

Cum arată fiica lui Vali Vijelie și ce mașină conduce tânăra!

Tânăra conduce mai ceva ca un profesionist, iar paparazii spynews.ro au surprins-o la volanul bolidului de lux.

Vali Vijelia are cu ce se mândri, și nu ne referim aici la muzică. Fata artistului este o șoferiță desăvârșită. Imaginile surprinse de paparazzii, demonstrează lucrul acesta.

Cristina Ciobănașu, schimbare de look! Ce transformare vrea să-și facă vedeta | Foto

Dacă tatăl său este cu microfonul, Cati este cu volanul si dă clasă tuturor șoferilor, deși se afla la o vârsta fragedă, tânăra reușește să faca față cu brio traficului infernal din București.

Cati a mers împreuna cu o prietenă la o terasă de fițe din capitală, și chiar dacă își permite orice își dorește, tânara a demostrat ca poate lăsa oricând fițele deoparte, afisându-se ca o persoană obișnuită.

Unde îi stă gândul lui Chef Sorin Bontea! Vedeta a făcut anunțul! Avem și imagini! | Foto

Tânăra este îmbracată lejer, intr-un pantaloni negri, tricou alb și o geaca roz, iar în picioare o pereche de adidași, Cati a stat cu prietena ei la terasă, timp în care s-au simțit foarte bine. Au comandat mâncare și au stat de vorbă. NIci măcar vremea ce anunța un vânt destul de puternic, nu le-a distrus bunadispoziție, dovadă ca acestea au zâmbit mai mereu în timp ce steteau la terasă.

Imagini din vacanța Deliei! Cum arată paradisul unde se răsfață frumoasa artistă! | Galerie Foto

După ce si-au încheiat discuțiile, fetele s-au îndrreptat spre parcare, unde tânăra a dat o lecție de șofat tuturor. Tânăra a dat dovadă ca este stăpână pe volan.

Vedeți imagini cu fiica lui Vali Vijelie, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Recomandari