Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Cum arată Florin Marin, la 5 luni de la  moartea soțului său. Ce a făcut în direct la TV 

La nici jumătate de an de la decesul soțului său, Florin Marin are un nou iubit. Invitat în emisiunea Showbiz Report, acesta nu a dorit să dezvăluie numele partenerului său, însă a confirmat că locuiește în Germania. 

Florin Marin și partenerul său, în emisiunea „Chefi la cuțite”

Antena 1

Florin Marin a ținut prima pagină a tabloidelor din România după decesul soțului său, Philip Clements.

Cei doi s-au întâlnit în anul 2016 și au decis să își unească destinele la scurt timp după aceea.

Deși s-au despărțiti de mai multe ori, Florin Marin și Philip Clements au fost împreună timp de patru ani. După ce și-au făcut publică relația, aceștia au avut parte și de critici din partea celor care au aflat povestea lor.

În vara acestui an, fostul vicar a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Conform Daily Mail, Philip Clements a murit singur, într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse de autorități în timpul pandemiei de COVID-19.

Aceeași sursă scrie că britanicul nu a mai avut acces la medicamentele pentru tratarea problemelor cardiace, prescrise în Marea Britaniei, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat.

Florin Marin pare că a depășit momentul morții partenerului său. Invitat la Antena Stars, acesta a acceptat provocarea Nataliei Mateuț și a lui Andrei Ștefănescu și a dansat în stilul caracteristic. Antrenat de cei doi prezentatori, Florin s-a distrat și s-a simțit în elementul său, deși în picioare a avut o pereche de pantafi cu toc înalt.

Printre mișcări de dans și multe zâmbete, Florin Marin a recunoscut că este implicat într-o nouă relație cu un bărbat care locuiește în Germania.

Recomandari