Căutare Live

Cum arată Florin Marin, la 5 luni de la  moartea soțului său. Ce a făcut în direct la TV 

La nici jumătate de an de la decesul soțului său, Florin Marin are un nou iubit. Invitat în emisiunea Showbiz Report, acesta nu a dorit să dezvăluie numele partenerului său, însă a confirmat că locuiește în Germania. 

Florin Marin și partenerul său, în emisiunea „Chefi la cuțite”

Antena 1

Florin Marin a ținut prima pagină a tabloidelor din România după decesul soțului său, Philip Clements.

Cei doi s-au întâlnit în anul 2016 și au decis să își unească destinele la scurt timp după aceea.

Deși s-au despărțiti de mai multe ori, Florin Marin și Philip Clements au fost împreună timp de patru ani. După ce și-au făcut publică relația, aceștia au avut parte și de critici din partea celor care au aflat povestea lor.

În vara acestui an, fostul vicar a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Conform Daily Mail, Philip Clements a murit singur, într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse de autorități în timpul pandemiei de COVID-19.

Aceeași sursă scrie că britanicul nu a mai avut acces la medicamentele pentru tratarea problemelor cardiace, prescrise în Marea Britaniei, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat.

Florin Marin pare că a depășit momentul morții partenerului său. Invitat la Antena Stars, acesta a acceptat provocarea Nataliei Mateuț și a lui Andrei Ștefănescu și a dansat în stilul caracteristic. Antrenat de cei doi prezentatori, Florin s-a distrat și s-a simțit în elementul său, deși în picioare a avut o pereche de pantafi cu toc înalt.

Printre mișcări de dans și multe zâmbete, Florin Marin a recunoscut că este implicat într-o nouă relație cu un bărbat care locuiește în Germania.

Andreea Bălan a rupt tăcerea despre cum e să fie mamă singură. Ce dezvăluiri a făcut în direct, la televizor... Vulpița Veronica este însărcinată! Ce poză a publicat tânăra din Blăgești: „Suntem foarte fericiți”...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri