Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Tânărul face furori în mediul online cu aspectul său fizic

Pe Radu Vâlcan îl cunoaște toată lumea, însă foarte puțini știu cum arată fratele său, Cristian Vâlcan, care face furori pe rețelele sociale cu aspectul său fizic.

Pe Radu Vâlcan îl cunoaște toată lumea, însă foarte puțini știu cum arată fratele său, Cristian Vâlcan

Instagram

Radu Vâlcan se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți prezentatori TV. Acesta este foarte activ pe rețelele sociale, unde publică des imagini cu familia sa și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa.

Vedeta preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor, iar faptul că mai are un frate a venit ca o surpriză de proporții mari pentru fanii săi. Foarte puțini știu de faptul că Radu Vâlcan nu a fost singur la părinți.

Cum arată fratele lui Radu Vâlcan

De curând, Radu Vâlcan a decis să scape de monotonia și traficul din oraș, iar prima lui decizie a fost să plece într-o mică vacanță în Olt alături de micuții săi și soția sa. Mai mult decât atât, prezentatorul TV și-a luat cu el și fratele care este mai mic cu 10 ani de cât el.

Citește și: Prezentatorul TV i-a ținut departe de ochii curioșilor pe cei mici. Cât au crescut și cum arată acum băieții lui Radu Vâlcan

La cei 33 de ani, Cristian Vâlcan face furori în mediul online cu aspectul său fizic, în special cu abdomenul lucrat în sala de sport. Fratele prezentatorul TV se mândrește cu un corp perfect și cu cele mai frumoase trăsături ale feței, drept dovadă stau imaginile sale de pe Instagram, locul în care este activ.

"Unul am și doar unul... și e cel mai bun @raduvalcan", a scris Cristian Vâlcan la descrierea unei imagini cu Radu Vâlcan.

Deși nu publică des fotografii cu fratele său și nu a vorbit în amănunt despre acest subiect, Radu Vâlcan este tare mândru de cel alături de care a copilărit.

Cristian Vâlcan surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile de pe rețelele sociale și impresionează publicul feminin cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiat. Acesta nu ezită nicio secundă să își etaleze muchii și abdomenul perfect.

Se pare că fratele prezentatorului TV este adeptul unui stil de viața sănătos și activ, lucru evident din postările sale, majoritatea dintre acestea fiind din sala de fitness, locul în care își petrece o mare parte a timpului.

Radu Vâlcan, despre reacția băieților lui când au aflat că vor avea încă un frățior

De curând, Radu Vâlcan și soția sa le-a dat una dintre cele mai mari vești fanilor săi. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară și vor avea un băiețel, iar Alex și Andrei, cei doi micuți ai cuplului, sunt mai încântați ca niciodată că vor mai avea un frățior.

Citește și: Fotografia lui Radu Vâlcan i-a uimit fani. "Da, da... patru!", a fost mesajul care le-a atras atenția fanilor

Prezentatorul a vorbit în exclusivitate pentru Antena 1 despre familia sa și despre pregătirile pentru noul membru al familie. Întrebat despre reacția pe care au avut-o băieții lui atunci când au aflat că vor mai avea un frate, vedeta a oferit rapid un răspuns amuzant și adorabil.

"Îi pregătim de mai mult timp. Ei sunt bucuroși pentru că gândesc totul în termeni de desene animate. Cel mai mult îi încântă că se vor putea juca dea "Cei trei purceluși", a spus amuzat prezentatorul TV.

Ultimele știri